Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Kurde, przez to że musze czekac na potwierdzenie przez admina, na posta nie wiem co mam orbic.
Wlasnie przefiltrowałem jak antka w wodzie o temp ok 20 stopni 8 tabletek zaldiaru.
Wcześniej rozjebałem je porzadnie w pyl i wsypałem do szklanki z wodą.
Płyn wyszedł biały jak mleko (nawet wstawiłem go na 15 minut do zamrazarki i nic nie opadlo na dol - no doslownie konsystencja mleka i kolor tez a zrobilem 2 filtracie, kazda po 3 chustki 4 warstwowe - antek wychodzi jak woda zrodlana).
Wypilem tak z ponad pol tego co wyszlo (bo za 45min bede dorzucal 900mg kody z antka), reszte wylałem do zlewu.

teraz pytanie zasadnicze, zjebałem sprawę wylewając te mleko, czy uratowałem własną dupe przed toksykologią?

pzdr.
Uwaga! Użytkownik FuckTheWorld jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 55 / 0
To już zależy od tego jak wykonałeś tą ekstrakcje, ale wyekstrahowany Zaldiar ma taki mętnawo biały kolor - dowiedziałbyś się tego np. poprzez przeczytanie tego wątku.
Takiej ilości paracetamolu (2,6g) nawet nie powinieneś "poczuć".
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 1384 / 13 / 0
teraz pytanie zasadnicze, zjebałem sprawę wylewając te mleko, czy uratowałem własną dupe przed toksykologią?

zjebałeś sparawe.szkoda tego zajzajeru.
Zaldiar ma w swoim składzie-skrobie maltodekstrotyczną(czy tak jakoś-prościej mąke ziemniaczaną)barwi ona r-r na mętno biało-nie da się tego odfiltrować choćbyś na huju stanął r-r zawsze będzie koloru wodyy z mlekiem.A paracetamolu to tam nie było prawie wcale(zalerzy ile wody daleś).
trzeba było przeczytać wątek-wałkowane było milion razy...
  • 298 / / 0
Re: Zaldiar
Nieprzeczytany post autor: qqq111 »
Filtrować 8 tabletek Zaldiaru? Nawet by mi to do głowy nie przyszło. Ja normalnie jadłem 10 i 20 tabletek, a jak akurat był dzień kodeinowy i nie było w aptece odpowiedniej ilości Thio/Neo, to jadłem na raz 2 opakowania Antidolu (tj. 10g paracetamolu). I wyniki mam dobre. ALAT: 14, ASPAT: 14. Raz na jakiś czas można spokojnie tyle zjeść, oczywiście nie codziennie ani co kilka dni, ale awaryjnie jak najbardziej. A szczególnie paczkę 10 tabletek Zaldiaru, w której jest mniej paracetamolu, niż dozwolona dawka dobowa.
  • 1196 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ugh »
To się nazywa szczyt lenistwa. To, że tobie nic się nie stało, nie znaczy że drugiej osobie również nie. Każdy organizm jest inny.

Z osobistych doświadczeń stwierdzam, że nawet "marne" 5 gramów paracetamolu ostro siada na żołądek.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 669 / 10 / 0
Zaladiar zapisał mi stomatolog na ropne zapalenie zęba i silny ból. Teraz zastanawiam się jakby skołować zaladiar od rodzinnego. Czy jakbym powiedział, że boli mnie krzyż a większość dnia spędzam na siedząco to wysłałby mnie na jakieś badania czy mógłby zapisać coś na ból? Mówiąc, że po ketonalu źle się czuję a zaldiar dobrze na mnie działa, jest szansa, że go dostanę? Jak sądzicie?
Rozpad termiczny alkaloidów maku lekarskiego, prawda czy mit?
Vexilla regis prodeunt inferni
  • 298 / / 0
Nieprzeczytany post autor: qqq111 »
christofanow pisze:
Zaladiar zapisał mi stomatolog na ropne zapalenie zęba i silny ból. Teraz zastanawiam się jakby skołować zaladiar od rodzinnego. Czy jakbym powiedział, że boli mnie krzyż a większość dnia spędzam na siedząco to wysłałby mnie na jakieś badania czy mógłby zapisać coś na ból? Mówiąc, że po ketonalu źle się czuję a zaldiar dobrze na mnie działa, jest szansa, że go dostanę? Jak sądzicie?
Zaldiar czy też Poltram Combo dostaniesz bez problemu, ale po co ci mieszanka z paracetamolem? Nie lepiej czysty tramadol?
  • 669 / 10 / 0
qqq111 pisze:
christofanow pisze:
Zaldiar czy też Poltram Combo dostaniesz bez problemu, ale po co ci mieszanka z paracetamolem? Nie lepiej czysty tramadol?
Oczywiście, że lepiej czysty ale nie jestem pewien czy taka sugestia z mojej strony by przeszła.
Dziś chciałem kupić dwie paczki thio i dwie acodniu to mi w aptece babka powiedział, abym nie mieszał i zabrał sobie albo pudełko aco albo thio - myślałem, że jebnę %-D .
Rozpad termiczny alkaloidów maku lekarskiego, prawda czy mit?
Vexilla regis prodeunt inferni
  • 1196 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ugh »
tramadol z dodatkiem łatwiej dostać, bo jednak nie jest to czysta substancja, a słaby opioid i NLZP działające synergicznie.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / 1 / 0
Czesc
Niedawno przeprowadzałem filtracje 10 tabletek zaldiar pokruszone rozpuściłem w 25ml lodowatej wody zlałem na zmoczony zimna wodą filtr 4 podwójne chusteczki higieniczne to, co skapało wypiłem. Działanie tramadolu jakieś tam poczułem jednak musiało trochę parasyfu sie rozpuścić, bo mnie chwilami bolała wątroba. Trudno ocenić, jakość filtratu ogólnie nie polecam.
Advanced AL32 Processing and high-precision 32-bit / 192 kHz DA converter
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.