Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1344 / 145 / 8
może dodać bo zmienia się gospodarka hormonalna a hormony regulują metabolizm. można dostarczać tyle samo kalorii ale ich metabolizm się zmienia stąd może być odkładana nadwyżka.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 259 / 98 / 0
Widzę że temat mi bliski poruszacie.
Jeśli o mnie chodzi to odkąd biorę ( w miarę rozsadnie) T zmienil się mój stosunek do sportu. Kiedyś istotne było dla mnie poprawiać wyniki, tyrać wydajniej, pilnować diety. Teraz fitness jest dla mnie czymś innym. Ujebalem sobie ze skoro ciągle, pomimo tej narkomanii zmuszam się do 3 treningów na tydz, to nie jest aż tak źle. Jakoś mam wolę by się przetyrac po pracy od tak dla lepszego samopoczucia. Udowadniam sobie ze sa tez metody na poczucie się dobrze. Zdrowe , wymagające silniejszej woli.

AHA- Jeśli chodzi tycie to od 6 lat jak biorę tramadol- zarówno waga jak i sylwetka bez zmian. Serio...
  • 328 / 33 / 0
@porkchop Znaczy się trenujesz 6 lat na trampku i efektów zero?
  • 1344 / 145 / 8
na to wychodzi, to też może być wynik niskiego teścia albo braku sumiennego treningu.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 2012 / 83 / 0
Kurwa to ma same negatywne skutki. Już od 1 dawki kręci w kościach, ziewanie, bolesny wzwód i ciężko o orgazm i to tyle. Jak po typowym serotoninowym antydepresancie. Nie wierzę że to działa na receptory opioidowe, nawet na skręta po kodzie nie pomagało, na srakę też nie. To już antydepresant Tianeptyna jest bardziej opio like. tramadol jak dla mnie to typowy SNRI. Nigdy się tym nie porobiłem zadowalająco. A im więcej jebne tym gorzej. Zazdroszczę tym których to robi bo mam tego chujostwa setki tabletek. Wykupuje co 2 miechy recke ale po co? Hujwi...
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 2534 / 594 / 0
Oczywiście że działa na receptory opioidowe.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 126 / 0
tramadol do poprawnego działania wymaga właściwego metabolizmu (właściwym opioidem jest metabolit O-DSMT). Jeśli takowego nie masz, będziesz mówić, że to jedynie SNRI, a opioidowego działania brak.

@polymerase poczytaj o czymś co zwie się "skurcze zwieracza Oddiego". Szczególnie narażone na to są osoby z wyciętym woreczkiem żółciowym. Z moich doświadczeń najczęściej powodowały to kodeina i morfina.
  • 259 / 98 / 0
08 października 2023FotherMucker pisze:
@porkchop Znaczy się trenujesz 6 lat na trampku i efektów zero?
Nie powiadomiło mnie ze odp wtedy. Albo ja nie zauważyłem. Ja sport to od 17 lat uprawiam. Raz lepiej, raz gorzej. Chodziło mi bardziej o to że priorytety się zmieniły ( odn życia jak i samego celu w ćwiczeniu- wspomnialem o tym ) . 3x w tyg po 1,5 - 2 godz potyram, nie biorę supli/ anabolików, nie trzymam diety, ćwiczę żeby odreagować psychicznie. Sylwetja wyrzeźbiona, ubita. tramadol nie sprawił że utraciłem formę, nie pohirszyla się wcale. Postępu nie odnotowałem od 6 lat ale to no właśnie- zmiana priorytetow .

Testosteron to raczej nie buzuje we mnie, wiadomo bo czuje po libido.
Z formy i sylwetki niemniej jestem happy- kratka na brzuchu jest, db wyglądam.
  • 6 / / 0
Mam pytanie jak odstawić trampka chodząc do pracy i normalnie funkcjonując. Biorę czasami 1g. Ale głównie około 600 rzadziej 400mg. Jak już schodzę na 200mg to po około godz zaczyna mi się robić Zimno i zaczyna się zespół. Wiem bo już próbowałem odstawić najdłużej 9dni. Dodatkowo biorę od 2 do 6mg clona dziennie I około 1g pregrabaliny. Niewiem co sadziecieco bunondol lub jakiś inny lek który pomoże mi odstawić trampka normalnie w miare funkcjonujac. Czy raczej nie da rady?
  • 304 / 18 / 0
Witam, moj kolega bral przez 7 lat tramadol i mu wszystkie zeby wypadły. Ma strasznie zniszczone ale mowil tez ze ma jakas chorobe a do tego nie myje zebów. Ale mam pytanie czy tramadol wplywa jakoś na wchłanianie wapnia lub witaminy d? Lub moze osļabia wchłanianie jakichś innych składników? Kiedyś wyczytałem że ludzie stosujacy tramadol częściej łamią biodra, kilka procent częściej.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.