Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Ludzie, a czy mozna kropelki niemieckiego Tramalu w mięsień?
Bo w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem... ;D
  • 1196 / 10 / 0
W mięsień? Nie.

I pytanie - po co to walić w mięsień? Nie dość, że słabiej kopie, bardziej boli, to jest jeszcze dużo bardziej niebezpieczne.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
Napieprzałem swoje czasu Tramal i.v., ale nigdy więcej jak 200mg, imo 150mg to dawka max - powyżej hafty, zaburzenia, równowagi, rozmycie obrazu, ból głowy.

Robić czynność należy jak najrzadziej - to faktycznie mocno pali baty - parę razy z T. bardziej spali baty niż kilkadziesiąt z morfiną, o czym sam się przekonałem.

Prawda też, że trzeba wielu miesięcy na rekonwalescencję żył - po trampku zrobiły się skurczyste, małe, ciemne, niedrożne, schowane - czuć toxic.

Przy stosowaniu przewlekłym to ogólnie idiotyzm - wszak wtedy przyswajalność z żołądka sięga 100%.

Nie zmienia to faktu, że do dziś od święta do strzała z majecznicy lubię sobie wkroplić 50-70mg - wszak działa dodatkowo na serotoninę zwiększając euforię.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 268 / 6 / 0
ogolnie walilem krople dosc dlugo 6 miechow, na zdrowiu mi sie poki co nie odbilo. Jedyne co to zyly wypala strasznie szybko i pozniej juz nie wychodza, albo jak tak to za pare lat...
  • 352 / 4 / 0
Właśnie jakieś pół godziny temu, puknołem 5 ml tramalu u kroplach, z dodatkiem 3 ml wody do iniekcji .

No nie powiem zle nie było, ale to gra niewarta świeczki. Tramal świetnie działa brany do ustnie wiec po co się pierdolić i kombinowac. Łykajcie panowie i pijcie , tramca nie warto pukac :finger:
Pozdro Cpaki ;-)

scalone:

Nikt nie puka kropel po kablalcH. ????????????????? Czy te cukry i inne wypełniacze, ignorować , czy jednak przemyśleć sprawe dokadnieh (ew. jakaś filtracja /ekstrakcja)
pozdro

Nie pisz posta pod postem - Lotnik
  • 2878 / 21 / 0
Przeczytaj post wyżej, lol
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 352 / 4 / 0
podanie domięsniowe kropel wydaje mi sie najlepszym rozwiązaniem (bark/ramię) . nie wiem, ale jak pukam krople w kabel mam po 1 dniu wielkie since. pewnie cos popierdoliłem jak zwykle. ehh
  • 1196 / 10 / 0
Migrant pisze:
podanie domięsniowe kropel wydaje mi sie najlepszym rozwiązaniem (bark/ramię) . nie wiem, ale jak pukam krople w kabel mam po 1 dniu wielkie since. pewnie cos popierdoliłem jak zwykle. ehh
:wall:

Pukanie syfu nie przeznaczone do podania domięsniowego, innego niż przewidziane jest dużo bardziej niebezpieczne. Wystarczy mały kawałeczek ciała obcego i stan zapalny murowany. Po podaniu i.v. ryzyko powikłań jest znacznie mniejsze, i tym samym bezpieczniejsze.

A to, że pojawia Ci się siniec, to wina wyłącznie nieumiejętnego podania dożylnego, wypadasz z kabla, podajesz pod skórę, ewentualnie nie trzymasz mocno/zbyt krótko wacika przy ranie.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2012 przez Ugh, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 410 / 8 / 0
po co pukać jak doustnie to takie samo działanie praktycznie tyle, że w kabel szybciej wchodzi. nie warto sobie kabli niszczyć...
ps. migrant przeczytaj maila.
  • 723 / 16 / 0
Mi się zdarzało pukać poltram w kroplach. Zrobiłam tak około 3 razy po 100mg (1 ml) rozpuszczone w 5-6 ml wody. Rzeczywiście gra nie warta świeczki, pukałam tylko na głodzie bo jak mam skręta to tak mnie mdli że wypicie tych kropel na 100% powoduje bełtanie. Generalnie nie polecam.
Bo matka chemia bardzo, bardzo kocha swoje dzieci i nigdy, przenigdy nie pozwoli im umierać samotnie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.