- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
zrobię sobie miksa grejprfrut+ tramadol+ kodeina + DXM + prometazyna + mj + klonazepam + ewnt coaxil albo jakies benzo inne czy alko
i tu pytanie w jakiej kolejności to zrobić żeby najlepiej wyszło i się nie przekręcić.
puki co mam taki plan na pusty żołądek zjeść grejpfruta i po 2h wrzucić 375-450 mg tramadolu + 125-150 deksketoprofenu i razem z tym 150mg DXM po 1h dorzucam 10-20mg prometazyny następnie czekam 30 minut około jak wszystko wjedzie i wale 450-600mg kody a później j tylko czekam na picku sobie zajaram gibona potem bende stopniowa dopałał i dorzucał benzo i ewnt 1 browar 3% na koniec
i tu pytanie jak dobierać dawki trampka do kody 450 tramca i 450 kody to chyba za dużo szczególnie że mam małą tolerke na opio a dużą na benzo szczególnie clony
czy lepiej 450 trama i 600 kody czy po porostu 375 trampka + 450 kody przy małej mnie wyjebie z butów
i kolejne pytanie kiedy dorzucać bezno, czy najlepiej jak koda zacznie schodzić 2mg klona ( na mnie kloniki działają najbardziej pobudzająco w porównaniu do innych benzo).
Razem z tramadolem nie ma sensu bo zmuli mi opio a od takich dawek padaki nie będę miał
tianeptynę bym jebną razem z kodąale to jakies 80-100mg max ale nw czy to zrobie
browar na zwałe też nw czy bendzie
Czy taki mix ma wogule racje bytu i jest w miare bezpieczny a jeśli nie to co poporawić i co walić w jakiej kolejnośći żeby wszystkie substancej idealnei ze sobą banglały co ewentualnie wywalic z tego miksa
Właśnie poszło +- 300 mg kodeiny oraz +- 375 mg Tramalu z dorety ( minus jakieś małe straty z ekstrakcji)
Wypiłem wszystko na raz o 19:45 i zagryzłem 1 kęsem makowca
Ostani posiłek o 13
Nie mam żadnej tolerki tramadol 2 raz w życiu ostanio rok temu koda około 10 ale też ostanio rok temu
T+30 mega wjazd czuje ciepełko i ogólnie turbo przyjemnie
T+1h Chęć wymiotów przez 5 minut ale pusty brzuch wiec tylko przepona pracuje
T+1:30 ??????? czuje lekką dosłownie minimalną sedacje ledwo wyczuwalną.
Moje pytanie o co chodzi ? myśałem że miks będzie trzymał z 6h przynajmniej.
wiedza przed ćpaniem priorytetowo.
Po pierwsze tramadol apteczny, nie jakieś niewiadomoco z nie wiadomo skąd. Czyli oryginal akurat 50mg także wrzucam sztuk 3 razem 150mg po godzinie i piętnastu minutach wrzucam oryginalna kodzie 30mg w ilości sztuk 5 lub idealnie 6 czyli razem 180mg. Odpalam jointa od razu po przelknieciu tych malutkich kodeinek i nodddddddddduuuuujjeeeeeee....
Sportowiec.
20 sierpnia 2021KanapkaPokoleniowa pisze: Pomocy
Właśnie poszło +- 300 mg kodeiny oraz +- 375 mg Tramalu z dorety ( minus jakieś małe straty z ekstrakcji)
Wypiłem wszystko na raz o 19:45 i zagryzłem 1 kęsem makowca
Ostani posiłek o 13
Nie mam żadnej tolerki tramadol 2 raz w życiu ostanio rok temu koda około 10 ale też ostanio rok temu
T+30 mega wjazd czuje ciepełko i ogólnie turbo przyjemnie
T+1h Chęć wymiotów przez 5 minut ale pusty brzuch wiec tylko przepona pracuje
T+1:30 ??????? czuje lekką dosłownie minimalną sedacje ledwo wyczuwalną.
Moje pytanie o co chodzi ? myśałem że miks będzie trzymał z 6h przynajmniej.
Proszę o ocenę, ile gramaturowo mogę tych dwu substancji połączyć. Dzięki.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.
"Myślałem, że to dobry żart. Jestem głupi". Kieran Culkin o tym, co zrobił koledze
Kieran Culkin w rozmowie z "Guardianem" opowiedział historię sprzed lat, gdy podmienił rekwizytowego jointa na prawdziwego z marihuaną. I patrzył, jak nieświadomy niczego Mark Ruffalo zaciąga się nim na scenie podczas premierowego przedstawienia. "Myślałem, że to dobry żart. Jestem głupi" - przyznał po fakcie Culkin.
Legalizacja marihuany a młodzież: Spadek użycia w 19 z 21 stanów USA
W ostatnich latach legalizacja marihuany dla dorosłych stała się tematem intensywnych debat społecznych i politycznych, zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych. Zwolennicy podkreślają korzyści ekonomiczne oraz możliwość ograniczenia czarnego rynku, podczas gdy przeciwnicy obawiają się negatywnego wpływu na młodzież. Okazuje się jednak, że badania przeprowadzone w USA wyraźnie wskazują na niespodziewany efekt legalizacji – spadek użycia marihuany wśród nastolatków.