...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Tramal+benzo , można uniknąć ataku padaczkowego po tramalu więc jest duży plusik.
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hiuui »
Po 2 letnim braniu Clonazepamu od poczatkowej dawki 2 a na 14 mg dziennie kończąc w szpitalu przez miesiąc dawki są zmiejszane a ładują w ciebie ostro depakine trileptal i tym podobne przeciwpadaczkowe. ja mialem 3 jednoczesnie.
Uwaga! Użytkownik hiuui nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Deixem pisze:
Tramal+benzo , można uniknąć ataku padaczkowego po tramalu więc jest duży plusik.
benzo tłumi działanie tramadolu tak że faza znacznie się różni w/g mnie, choć przyznam iż najlepiej naćpanym byłem po 2 g chińskiego tramadolu w proszku i temazepamie :mellow: było po prostu przemiło, leżałem w fotelu i śmiałem się do monitora, a to tylko raz a zazwyczaj jest gorzej. Denerwuje mnie jednak ta psychoza że w każdym momencie mogę upaść i przypierdolić głową np w ścianę
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.