Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 768 / 105 / 0
Leczę się cały czas. Ale ćpam, bezno muszę. W wakacje położę się do Szpitala. Raczej IPIN wawa. Potem terapia. Rentę mi przedłuża jak leczę się też na inne choroby ? Dajcie znać jak tam u Was
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 556 / 2
Wszystko zależy od komisji lekarskiej. Skseruj im wszystkie pobyty w placówkach, szpitalach, itp - to ważne, może mieć na wpływ renty.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 83 / 0
Patrząc po tym co urzędasy w tym roku robią(budżet się w chuj nie zgadza), to raczej licz na magiczne uzdrowienie
  • 15 / 7 / 0
Wszystko zależy od tego na co chorujesz i jak bogata masz dokumentację. Niestety ostatnio coraz ciężej utrzymać rente przy zaburzeniach psychicznych.
  • 210 / 18 / 0
Na co się leczysz ?
Uwaga! Użytkownik Uszkodzonabania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 768 / 105 / 0
Mam padaczkę. Neuropatie w prawej nodze, złamana kostkę w lewej ( już bez gipsu ale źle się zrosła) depresja z Myślami S. Także w najbliższych miesiącach czeka mnie druga rehabilitacja kostki ( pewnie gówno da, lekarz ortopeda stwierdził że nie pomoże a z czasem będzie się pogarszać ), wizyta u neurologa gdzie leczę neuropatie, wizyty u psychiatry gdzie leczę padaczkę i depresję, neurochirurg już chyba nie ma co robić ale odwiedzę go jeszcze napewno. Także szczerze mówiąc wolałbym być zdrowy i zapier....alać w pracy, niż siedzieć na rencie i łazić po szpitalach i lekarzach. Co do neruloga to muszę mu powiedzieć że psychiatra jak zobaczył mój ALAT zmienił mi lek z Depakiny z Clonozepam.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.