Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
  • 10 / 1 / 0
Miesiąc temu wpadłem z około 50g polaka prorok przybijał mi handel ale sędzia podczas rozstrzygania wniosku prokuratora o sanki uznał że to tylko posiadanie znaczej ilość i odrzucił wniosek proroka w dosyć mocny sposób. Mimo takiego dobrego początku obawiam się że może zapaść wyrok odsiadki zamiast zawiasu/ opaski(licze na opaske czy zawias bo 1sza sprawa , stała praca,młody wiek(19) , brak dowodów na handel, brak jakiś innych spraw , żadnych krzywych akcji ,sąsiedzi się nie skarżą ,dalej się kształce w liceum itd no ogolnie sprawa typu młody i głupi tylko że dusigrosz to zamiast mieć sztuke za 40 zeta którą pieski znalazły to miałem własnie blisko 50gbo więcej=taniej a wtedy kiedy to pabrałem to nawet DUŻO taniej ) Jednak całe to bagno wydarzyło się w bardzo kiepskim dla mnie momencie ponieważ mam ogram spraw do domkniecie ( zamkniecie np sprzedaży samochodu i mieszkania krewnego który na stałe mieszka poza pl i potrzebował pełnomocnika, pospłacanie jakiś nie wyjątkowo dużych ale jednak odczuwalnych zobowiązań , dokończenie prawka , dokończenie kursu udt na wózki itd[obstawiam ze podczas odsiadki jesli by sie zdarzyła zupełnie bym zapomnial to czego sie w szkole jazdy i w kursie udt nauczyłęm]) obstawiam też że ta sprawa potrwa minimum 2 posiedzenia co by się nie działo. Przechodząc do sedna czy są jakieś sposoby które pozwalają przedłużyć sprawe i odsunąć w czasie wyrok . Zależy mi na tym aby jak najbardziej przedłużyć tą sprawe żeby moć zamknąc swoje sprawy ponadpłacać rachunki i czynsz i że tak to ujmę jak najbardziej uprościć pod względem finansowym i technicznym zadbanie o moje mieszkanie i sprawy typu własnie te zobowiązania czy rachunki bliskiej mi osobie z która sie dogadałem ze jesli sąd mnie na wakacje wyśle to ze sie tym zaopiekuje do mojego wyjścia
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich