...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
  • 1198 / 142 / 0
Witam będąc w szpitalu po ostrym zapaleniu płuc spowodowanym przedawkowaniem leków i wylaniem treści żołądkowej do pluc leżałem ponad tydzień w szpitalu. Podawali mi tam kroplówki plasmalyte. Byłem w szoku jak zajebiście one działają, jak stawiają na nogi a przede wszystkim jak dobrze zacząłem po nich wyglądać. Po wyjściu ze szpitala każdy mówił mi jak dobrze wyglądam. Mam receptę na 10 litrów tej kroplówki, pytanie jak podawać sobie ja samemu. W szpitalu miałem na stałe wkucie, czy da się je robić normalnie przez igłę małą i podawać samemu? Ma ktoś doświadczenie czy może szukać pielęgniarki która będzie mi to podawać ?
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.