Przyjmowany non stop od 4 lat.
I teraz kończymy. 4 i pół doby czysty.
Jest „znośnie”: zasnąć nie można, biegunka, czuć brak serotoniny.
I podstawowe pytanie:
Jest jakiś wzór/wykres kiedy będzie najgorzej pod kątem fizycznym? Czy mam się przygotować czy najgorsze za mną. Pod kątem stricte fizycznym.
Wiem, że psychicznie będzie źle jeszcze długo i z nawrotami ale mam i
dla kogo to zrobić i wsparcie w domu.
Proszę o odpowiedzi zaprawionych w boju. Z góry bardzo dziękuje.
Pozdrawiam.
Zaczynam mieć podejrzenia, że popełniłem błąd ze wspomaganiem się kodeiną. Przez pierwsze 7 dni zjadłem w sumie 220 mg. (Pastylki) W 9 dobie nastąpił bardzo duży kryzys ogólny. Przede wszystkim fizyczny (czy jednak psychiczny i tylko mi się wydaje?) Możliwe to?
Mam kłopoty jak przy Covidzie. Nie wiele zrobię i już jestem wypruty z sił…
Proszę o podpowiedzi co się może dziać…
Z psychiką jest gorzej, ta agresja to książkowy przykład. Wahania nastroju mogą utrzymywać się dosyć długo, jakkolwiek jest to osobnicza kwestia.
Pójdź do magika i powiedz, że chcesz naltrekson. Nawet nie wiesz jak fchuj pomaga i zmniejsza głody. Sam żałuję, że tak późno się na niego zdecydowałem.
Dlaczego pomimo takiego długiego okresu brania doszedłem tylko do 450 mg. Wiem, że to tylko plus dla mnie ale ja z natury jestem ciekawy…
Czy to dlatego że zacząłem od retard i jechałem tylko na tym? Że nie eksperymentowałem z kroplami czy rozgryzaniem? Czy to po prostu taki organizm? Około 40 lat, 190 cm, 100 kg na liczniku, wolna przemiana mat.?
Proszę nie posądzać mnie o kokieterię ale jestem cholernie ciekawy. Podpowie ktoś?
- Dobrze metabolizujesz tramadol do O-DSMT (metabolit tramadolu o znacznie mocniejszym działaniu opioidowym). Są osoby, które muszą brać duże dawki, a często i tak czują głównie stymulację, one metabolizują ten lek słabo. Stosowanie retardów sprzyja bardziej efektywnemu działaniu opioidowemu ponieważ wątroba dostaje dawki rozłożone równo w czasie, dzięki temu może je lepiej zmetabolizować. Krople są po przeciwnej stronie, ich działanie bardziej przypomina leki przeciwdepresyjne, bo duża dawka zostaje wchłonięta w krótkim czasie.
- Tolerancja rośnie szybko u osób mających duże oczekiwania. Ty zakładam, że zadowalałeś się określonym poziomem działania. Są tacy, którzy szukają fazy do odcinki. Ich przeciwieństwem są osoby, które szukają wyłącznie uśmierzenia bólu. W ich przypadku tolerancja rośnie bardzo powoli. Sam wiesz gdzie na tej skali pomiędzy jednymi i drugimi się znajdowałeś.
- Brak stosowania mocniejszych opoidów.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.