Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1020 / 244 / 0
Temat idiotyczny, ale poważny i prawdziwy.
Wiem, rozwiązanie jest najprostsze. Stać Cię fanfik na ćpanie - stać Cię na chińską wagę za 20zł. Tak też zrobiłem. Jednak
waga będzie dopiero w poniedziałek, a grzać mi się chce teraz. Właściwie dzisiaj, no wczoraj, 10.11. Zostałem uświadomiony,
że ja regularnie przedawkowuję.
Chociażby zabawa z 3CMC zaczynam od 0,5g na sniffa (tak stwierdził mój znajomy gdy pokazałem mu grudę podobnej wielkości
jaką rozkruszyłem), nie wiem, mnie sie wydawało, że to 0,3. I potem poprawiłem 0,25mg, które dawkował już kolega.
Dawkowałem, np. alfe pihp praktycznie bez tolerki w dawce około 100mg. I ja się kurwa dziwiłem co taka pizda jest, że
jakbym z glana partyzantem na klate dostał. :* A hexena to już nawet nie pamiętam, ale pamiętam, że miałem 2 worki, tj.
2g, wyjadłem wszystko i pisałem nie do rozczytania (na szczęście) jakieś totalne pierdoły i głupoty do ludzi.
Wiele było takich sytuacji...
Wiecie dlaczego ja nie umiem odmierzać proszków?
Za moje całe ćpuńskie życie robiła to apteka. Continusy 100mg/200mg, podziel se jak chcesz, oxycontin 60/80 tak samo, DHCki
to tylko, żebyś sie nie jebnął ile zjadłeś XD. Podobnie było z benzo, każdy z klimatu opio-benzo zna to, że liczy się ilość
tabletek i oby były jak najmocniejsze. Nie ma tam zbytniej filozofii. A tutaj już zaczyna się filozofia, bo trza umić
nasypać kreche i zreformowany opio-benzo ćpun kurwa nie potrafi. XD
Także moi drodzy miałbym do Was gorącą prośbę.
Nie chcę się omyłkowo w psychozę wpierdolić, a zdarzyło się, że raz czy dwa już cienie miałem, nie? Więc na bank tego 3CMC
za dużo żre. I ta prośba brzmi, żebyście wysłali mi np zdjęcie nawet nasypanego kurwa cukru ale że taka ściecha to jest
100mg, 150mg też bym chciał, 200mg i 250mg. Po prostu do poniedziałku to dla mnie trochę takie harm reduction. :)
Oh, to słowo trzeba aż pogrubić.
Troche trzeba tłumaczyć jak krowie ja rowie. %-D %-D

Liczę na Was! Jeśli nie na zdjęcie to chociaż na wypowiedź, bądź jakiś inny pomysł? Może jest jakiś lepszy niż mój?
Z fartem ludziska i w sumie to dzień dobry, bo 6:30. Wszystko budzi się do życia. :ojeju:
Psst... Panie Moderatorze, jak ja naciskam na tę informacje za którą mój post nie został zaakceptowany to nic się nie dzieje, próbowałem na różny sposób, z różnych przeglądarek. Jeżeli będziesz na tyle miły to zwróć mi proszę uwagę w wiadomości prywatnej. Bo ja tak tylko strzelałem, że chodzi o tytuł, bo troche kijowy był - A jak odczytasz to usuń to, bo to wiad dla Ciebie xd, ja nie mogę privów jeszcze wysyłać.
  • 3497 / 742 / 9
Roztwór. 1g rozpuszczasz w 10 ml i w jednym ml masz 100 mg.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1020 / 244 / 0
@Zgienty

Już chciałem na priv uderzyć. Jesteś pewien, że 3-CMC, metaklefedron rozpuszcza się w wodzie? Ja właśnie miałem takie pomysły, bo podobnie robiłem kilka lat temu jak bez problemu latało świetne benzodiazepiny w prochu. Ja jeszcze uzupełnię swoją wiedzę, nt rozpuszczalności owego związku.
Jest jeszcze druga sprawa. Miałem tam 18g co prawda, ale ja cały czas jadłem. Szczerze to ni chuja nie wiem ile tam jest. 15g? 16g? a może i tak grubo przez noc poleciałem, że i 13g zostało :kreska: :nos: Więc jak uzyskać teraz 1g, bądź 10g, bo wtedy 10g będę mógł rozpuścić w 100ml jak dobrze liczę?
Sorry troszkę w nocy kontemplowałem nad tym związkiem. I no, no średnio świeży jestem... %-D
Kurwa jak ja nienawidzę matematyki... Ale i tak wolę iść się naćpać niż chlać wódkę, bo na drugi dzień to bym kurwa płakał, a nie pisał całkiem składne zdania.
Z fartem, fanfik.
  • 3497 / 742 / 9
Przypomniała mi się prosta waga na sznurkach z użyciem monet.

1 grosz waży 1,64 g
2 grosze ważą 2,13 g
5 groszy waży 2,59 g
10 groszy waży 2,51 g
20 groszy waży 3,22 g

nominał średnica masa
Pięćdziesiąt groszy 20,50mm 3,94g
Jeden złoty 23,00mm 5,00g
Dwa złote 21,50mm 5,21g
Pięć złotych 24,00mm 6,54g
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1020 / 244 / 0
Złotówka kurwa!!!

WOOOOW!!!!!!! DZIENA OŁ JEEE

1x5g=5g
2x5g=10g

Rozumiem, że z jednej strony sznurka jest przyczepiona, np. na klej kropelke złotówka jako obciążenie. Z drugiej zaś można,
np. przykleić pudełko od zapałek, bo tam też się zmieszczą drobinki jakby trzeba było dokładnych obliczeń. XD Jak będę
chciał jednorazowo zważyć 10g to po prostu doczepiam dwie złotówki. I sprawdzam ofc co przechyli się na którą stronę (wiem,
że pisze to jak debilowi, ale ja lubię mieć wszystko tak krok po kroczku rozpisane, to jakaś pierdolona nerwica chyba XD ),
sznurek trzymam palcem wskazującym/serdecznym (jak kto se woli he he he) i kciukiem (tu już nie ma wolnej woli pierdolony
indywidualisto). Czy wszystko się zgadza Mr Zgienty?

@Zgienty, może jesteś ćpunem jak ja, ale uratowałeś mi życie i być może rzyć i kurwa kocham Cię jak
brata ( :mniam: :* :patrzy: %-D :kreska: ,nie martw się to nie jest z mojej strony niepokojące, ja tak mam), a takiego
brata, dzielącego jeszcze wspólne zainteresowania to już w ogóle nigdy nie miałem. :(

"Ehh...fanfik i używki w zasięgu ręki... no to się nie klei."

Załączam dwa zdjątka:

Tutaj zdjęcie z lotu ptaka nad kryształem i nominałem idealnie określającym jego wartość... <3

[ external image ]

Teraz przedstawiam zdjęcie tego samego kryształu lecz na boku, byście mogli sobie wyobrazić ile on mniej więcej miał szerokości. Zdjęcie delikatnie niewyraźne, ale tak naprawdę zobaczyłem to teraz dopiero na kompie. Jednak musicie mi uwierzyć, że przy szczycie ma niecałe 0,3cm szerokości, rozszerza się ku dołowi i myślę, że tam może osiągnąć 0,5cm, w porywach 0,6cm:

[ external image ]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bo ja sobie wyobrażam, że to może być jakieś 350mg-400mg. Jeżeli trafię na grudkę powiedzmy o 1/6 lub 1/6 mniejszą od tej co wskazałem to szukam podobnej, ewentualnie troszkę mniejszej. Kruszę i do nochala jak mi ten pieprzony chlor nie przeżarł. Jak nie to bombka. Ja spodziewam się, że mam bardzo spaczone myślenie co do tej mojej "wagi w oczach", ale chciałbym żebyście mnie urealnili. Ile to jest co pokazałem na zdjęciu. Ofc, rozmawiamy o 3CMC. Bo wagi to już mnie koleżka tu nauczył, do poniedziałku wytrzymam, bo wtedy przychodzi waga. Chodzi o to, żeby nie przedawkowywać, nie szkodzić sobie bardziej niż samym zażywaniem, a zwłaszcza nie doprowadzać do stresu oksydacyjnego w bańce, bo to już kaplica.

Łooo! Z niecierpliwością czekam na Wasze komentarze, bo zastanawiam się o ile się mylę XD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.

Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.

Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji

Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.