Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
  • 9 / / 0
Witam wszystkich, nie mogę znaleźć żadnego podtematu co do tej substancji, także jeżeli takowy istnieje, to z góry przepraszam.

Jestem od 3tyg na citronilu. Czy miał ktoś z was okazję stosować ten środek? Jeżeli tak to jaka była wasza reakcja i skutki uboczne? Czy muszę jeszcze czekać na pozytywne działanie? Pierwszy tydzień był przejebany. Teraz aktualnie też miewam słabe okresyz dlatego podejrzewam że może on nie być dla mnie. Btw biorę go na nerwicę lękową z agorafobią, a nie na depreche. 20mg dziennie.
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.