Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 5 / 3 / 0
Więc tak jak w temacie od prawie roku biorę wenlafaksyne byłem na 150mg ale zszedłem na 75mg. Lubię czasem (zaznaczam serio czasem czyli raz na miesiąc) przywalić po zatokach AMF lub METAMF i się świetnie bawić bywa że jestem najszybszy wśród wszystkich przywalajacych po nozdrzach.
Jaka jest interakcja zarówno snri ze stymulantami i alkoholem w międzyczasie. Jak również jaka jest interakcja kiedy po tym wszystkim nad ranem wrzucam klona na spanko albo neuroleptyka jakiegoś którego mam ale nie próbowałem bo dostałem i leży. Zaznaczam że przy codziennym używaniu wenlafaksyny 2 piwa po pracy potrafią mnie zmieść do spania i to bardzo szybko bo kolo 20:00 i śpię do rana. Wiem że nie powinno się alkoholu mieszać. Ale kurła my wszyscy na tym forum generalnie robimy rzeczy których się nie powinno robić. Proszę wasze spostrzezenia.
Szybki jak wąż i bystry jak kajman :pacman:
  • 14 / / 0
Jem wenle od paru miesięcy 112,5 mg raz po niej i ok 0,4g amf przyjętym w ciągu nocy miałem o 12 rano padaczke lub zespół serotoninowy.Nnigdy na padaczkę nie chorowałem.Na następny raz by uniknąć nieprzyjemności zmniejszyłem dawkę amf do 0,2g i dorzuciłem 1mg lorazepamu,efekt całkiem spoko wyeliminowało napięcie mięśni szczęki i obyło się bez drgawek.Snri i amf mogą działać synergicznie i na pewno nie jest to bezpieczne i odpowiedzialne.
  • 1397 / 88 / 2
Żadne z was narkomany, nie znalazłem w necie nic przestrzegającego takiego mixu.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".