Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 164 / 19 / 0
Dostałem Selegininę w dawcę 5 mg. Dodatkowo do tego:
Metylofenidatem20mg - niebezpiecznie podwyższa ciśnienie! [3-0-0]
Buspironem10mg - drgawki, bardzo wysokie ciśnienie tętnicze, halucynacje 1-1-1
Bunondol0,4 - tu znów niebezpieczne obniżenie ciśnienia 1-0-1
Mianseryna10mg- Zespół serotoninowy 0-0-10mg
Czasem benzodiazepiny.

Czy Twoim zdaniem te dawki są bezpieczne? Czy nie powinien dodany być beta-bloker? Coś trzeba chyba stąd wyjebać bo nie chcę się leczyć zaraz na nadciśnienie, chcę dożyć czasów gdzie mając 80 lat będę czytał ten post i swoje głupie posty na tym forum. Lub być jeszcze aktywnym użytkownikiem xD
Substancje psychoaktywne powinny być dodatkiem do życia a nie na odwrót.
W innym przypadku będziesz wzywał pomocy głosem szopa pracza czego osobiście nie życzę lol
---- :korposzczur: -----
  • 416 / 18 / 0
czlowieku, pojebało cie?

nie ćpaj tego miksu
  • 164 / 19 / 0
@ArsonMJ
"ćpaj" %-D Ustawił mi go lekarz, koleś. Poruszyłem ten temat bo uważam ,że jest "TroChę" ryzykowny. Zbyt dużo nie wniosłeś swoim postem. Napisz coś więcej jak chcesz merytorycznie powymieniać zdania ;) Mimo to... dzięki ,że póki co jako jedyny się odezwałeś xD
W innym przypadku będziesz wzywał pomocy głosem szopa pracza czego osobiście nie życzę lol
  • 356 / 71 / 0
to moze skonsultuj to z jakims innym lekarzem?
  • 164 / 19 / 0
@ema112 tak zrobię.

Okej, mój błąd. Segan brany miał być oddzielnie.

Dobra wszyscy widza ze się to nie klei. Jak oddzielnie? Zadzwonię do lekarza jutro i wszystkiego się dowiem.

Okej. Okazało się ze seleginina musi być mao B wiec na czczo bez jedzenia i normalnie oralnie.
Medikinet rano zostaje.
mianseryna i buspiron tez.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.