Mam dość dużo leku z powodu padaczki. Słyszałem i wyczytałem, że podobno działa dobrze jeżeli chcemy się czegoś na pamięć nauczyć. Z kolei w informacjach dla pacjenta leku opartego o Lewetyracetam pisze, że prowadzi do rozkojarzenia. Nie wiem czy ktoś z Was już próbował wziąć większą dawkę i mógłby mi opisać jak faktycznie działa?
Jeżeli nie ma takiej osoby, wówczas biorę to na własne barki.
1 tydzień - zwiększyłem dawki na 500 mg 2 razy dziennie
2 tydzień - zwiększyłem dawki na 750 mg rano oraz 1000 mg na wieczór
3 tydzień - zwiększyłem dawki na 1000 mg rano i 1750 mg na wieczór
Zauważyłem tylko tyle, że w trzecim tygodniu byłem rozdrażniony i nie mogłem się na niczym skupić. Nie mogłem usiąść i zająć się jedną sprawą.
Także jakiekolwiek informacje o tym iż lek ten pomaga w nauce w moim przypadku się nie sprawdziły. Za to elementy z ulotki sprawdzają się jak najbardziej :(
Gość z którym leżałem w szpitalu wziął przypadkowo 750 mg - opowiadał że to był najgorsze doświadczenie w życiu, zasikał łóżko.
Ma ktoś pytania - opowiem.
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.