Ma ktos jakies sposoby jak poprawić wygląd twarzy? Co robić, co jeśc? czy alko tez ma wplyw na wygląd? Ile czasu trzeba na regeneracje? Chce wyglądac tak jak kiedyś te pare miesięcy temu
Zapraszam do dyskusji
Aaa teraz doczytałem że ty chcesz sie jak jaszczurka zregenerować poprzez dietę i dzięki temu normalnie wyglądać. To nie będe się bawił w dietetyka. Ale na pewno magnez , elektrolity , warzywa, jogurty suplementacja witaminami to podstawa wgl nie pod kątem wyglądu ale zjechanego organizmu po dragach
Wpierdalaj witaminę D, pij dużo soku z marchwi.
Opal mordę.
13 lipca 2021london5 pisze: Ja używam kremów takich dla mężczyzn 60+.
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Pewnie dlatego, że tacy są już najbardziej zajechani życiem xD
@top
nakurwiaj peeling i kremiki tak jak london powiedział
W takim wieku organizm szybko się regeneruje?
13 lipca 2021bakajoko1337 pisze: Witam jestem czysty juz okolo 3 tygodni. Pilem duzo alko i brałem amfetamine. Jednak z wyglądu wyglądam jak cpun, dziwne oczy, wychudzony, blady
Ma ktos jakies sposoby jak poprawić wygląd twarzy? Co robić, co jeśc? czy alko tez ma wplyw na wygląd? Ile czasu trzeba na regeneracje? Chce wyglądac tak jak kiedyś te pare miesięcy temu
Zapraszam do dyskusji
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.