Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 210 / 18 / 0
https://sportdziennik.com/bened-biomedi ... akosc-snu/

Czy ktoś testował psychobiotyk PS128 nazwa preparatu NeuraxBiotic Spectrum, co o tym myślicie ?
Uwaga! Użytkownik Uszkodzonabania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 5 / 0
Ja mialem taki okres ze bylem w chuj odklejony po MDMA, zaczalem wykupywac sporo probiotykow z apteki i jesc po 2 dawki dziennie i wpadlem w okres manii (tak mi magik powiedzial XDDD) no ale ogolnie chcec do zycia mi sie w chuj zwiekszyla wszystko bylo pieknie i fajnie do momentu zjazdu to bylo cos strasznego gorszy niz odstawka ct 2mg alpry po polrocxnym ciagu ale mi sie zdaje ze mam flaki rozjebane po tych pigulach i waleniu 8 browarow dziennie w wieku 17 lat i dlatego moj organizm tak zareagowal albo po prostu chujowy probiotyk bralem, ale ogolnie jest cos w tych probiotykach ze czlowiek sie czuje w chuj lepiej, przynajmniej tak bylo w moim przypadku, kto nie ryzykuje ten nie pije szampana a pozatym sa juz badania naukowe ze probiotyki wplywaja pozytywnie na funkcjonowanie mozgu, ja teraz na nowo mam zamiar jesc tylko wlasnie nie jakis gowniany probiotyk tylko typowo pod funkcjonowanie mozgu, obczaje sobie pozniej ten co wyslales, powodzonka oby ci to na zdrowie wyszlo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.