Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 210 / 18 / 0
https://sportdziennik.com/bened-biomedi ... akosc-snu/

Czy ktoś testował psychobiotyk PS128 nazwa preparatu NeuraxBiotic Spectrum, co o tym myślicie ?
Uwaga! Użytkownik Uszkodzonabania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 5 / 0
Ja mialem taki okres ze bylem w chuj odklejony po MDMA, zaczalem wykupywac sporo probiotykow z apteki i jesc po 2 dawki dziennie i wpadlem w okres manii (tak mi magik powiedzial XDDD) no ale ogolnie chcec do zycia mi sie w chuj zwiekszyla wszystko bylo pieknie i fajnie do momentu zjazdu to bylo cos strasznego gorszy niz odstawka ct 2mg alpry po polrocxnym ciagu ale mi sie zdaje ze mam flaki rozjebane po tych pigulach i waleniu 8 browarow dziennie w wieku 17 lat i dlatego moj organizm tak zareagowal albo po prostu chujowy probiotyk bralem, ale ogolnie jest cos w tych probiotykach ze czlowiek sie czuje w chuj lepiej, przynajmniej tak bylo w moim przypadku, kto nie ryzykuje ten nie pije szampana a pozatym sa juz badania naukowe ze probiotyki wplywaja pozytywnie na funkcjonowanie mozgu, ja teraz na nowo mam zamiar jesc tylko wlasnie nie jakis gowniany probiotyk tylko typowo pod funkcjonowanie mozgu, obczaje sobie pozniej ten co wyslales, powodzonka oby ci to na zdrowie wyszlo
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.