Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Zatrzymali mnie z 5 gramami marychy. :liść: Przesłuchali i wypuścili bez żadnych środków karnych. Co mi za to grozi jak tłumaczyć się w sądzie? Ma ktoś podobne doświadczenia aby mi pomóc. Pozdrawiam
Ps jestem tutaj nowy jeszcze nie ogarniam jak korzystać z forum %-D
  • 2104 / 467 / 37
Idź do najlepszego adwokata, na jakiego Cię stać i walcz o umorzenie postępowania ze względu na znikomą społeczną szkodliwość czynu. Zależy od sądu, ale już nawet za ilości rzędu kilku gramów czasem umarzają. Nie zgadzaj sie na dobrowolne poddanie się karze, jest duża możliwość na umorzenie albo chociaż warunkowe umorzenie.
Lubisz koks?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.