Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Zatrzymali mnie z 5 gramami marychy. :liść: Przesłuchali i wypuścili bez żadnych środków karnych. Co mi za to grozi jak tłumaczyć się w sądzie? Ma ktoś podobne doświadczenia aby mi pomóc. Pozdrawiam
Ps jestem tutaj nowy jeszcze nie ogarniam jak korzystać z forum %-D
  • 2104 / 465 / 37
Idź do najlepszego adwokata, na jakiego Cię stać i walcz o umorzenie postępowania ze względu na znikomą społeczną szkodliwość czynu. Zależy od sądu, ale już nawet za ilości rzędu kilku gramów czasem umarzają. Nie zgadzaj sie na dobrowolne poddanie się karze, jest duża możliwość na umorzenie albo chociaż warunkowe umorzenie.
Lubisz koks?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.