Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 199 / 26 / 0
Kupowałem parę razy wszystko było ok. Za którymś razem przelew poszedł leki nie przyszły kontakt się urwał. Mam numer gościa i numer konta jego dziewczyny. Na 90 % znalazłem ich na facebook. Czy mogę zgłosić sprawę nie będąc ukaranym? Czy mogę zgłosić sprawę bezpiecznie ?
  • 12485 / 2425 / 0
Co to znaczy "zgłosić sprawę bezpiecznie"? Każde oszustwo możesz zgłosić na policję, bylebyś oczywiście nie posiadał akurat niczego (Bunondolu kupionego na czarnym w tym również) nielegalnego na mieszkaniu.
Ja bym jednak próbował wyjaśnić i poczekać. Chyba, że wiesz na 100%, że to wał... A czy sam bym zgłosił? Nie wiem - zajmuję się "rolnictwem" i kontaktów z policją unikam.
  • 199 / 26 / 0
Bezpiecznie czyli czy nie zostanę oskarżony że próbowałem kupić ten lek. Mieszkanie mam czyste ale też wolałbym żeby go nie przeszukiwano .
  • 371 / 55 / 0
popraw mnie jak sie myle; chciales kupic lek na czarno i teraz po policje chcesz dzwonic, bo Cie wyjebali?
Uwaga! Użytkownik 4002 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 199 / 26 / 0
Dokładnie ale nie wiem czy mogę
  • 2394 / 653 / 0
Eeee to jest surrealistyczne... Nie wiem czy wszystko z Tobą w porządku ale tak oczywiście że możesz
  • 371 / 55 / 0
26 kwietnia 2021Landsberg2015 pisze:
Dokładnie ale nie wiem czy mogę
jakby to powiedzial @TMq 'mozesz wszystko' - pozwala :korposzczur:
ale propozycja ode mnie; wytrzezwiej zanim cokolwiek zrobisz
jak nadal bedziesz mial ochote to zglosic to wez solidny rozbieg i wypierdol bania w sciane
moze to Ci pomoze podjac prawidlowa decyzje. na pewno nie zaszkodzi :pacman:
Uwaga! Użytkownik 4002 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 177 / 26 / 0
Mordo, kupiłeś narkotyk więc raczej tego nie możesz zgłosić... myśle sobie że robisz sobie jaja.
U mnie to bardziej chronicznie
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
  • 371 / 55 / 0
problem w tym, ze nie tacy debile po swiecie chodza :korposzczur:
  • 5108 / 886 / 0
To, jest troll. Parę lat już pisze takie głupoty na tym forum...
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.