Pierwszy problem wiążę się głównie ze stymulatami ale i w jakimś mniejszym stopniu również z heroiną. Nie wiem co dokladnie dzieje się po tej lewej, dolnej stronie jelita, ale jestem przez to często osłabiony i mam wrażenie jakby rozpierdalało mnie tam od środka.
Drugi problem, związany bardziej z opiatami to te cholerne żylaki i niemożność wypróżniania się. Obecnie trochę się ogarnąłem, jestem po detoxie i nie jestem już wjebany po całości, ale co tydzień, dwa przez parę dni lecę na opio-kryształowym maratoniku i stare problemy się później odzywają.
Ma tu ktoś może podobne problemy i może rzuci jakimiś sposobami, radą, bo martwi mnie to wszystko.
Do lekarza będę musiał się wybrać najpewniej, ale mam duże opory bo ostatni konował zadzwołnił na psiarnie w trakcie wizyty i od tego czasu unikam jak ognia lekarzy. Więc póki co domowe sposoby pozostają.
20 lutego 2021zolpidem_zz pisze:
Ma tu ktoś może podobne problemy i może rzuci jakimiś sposobami, radą, bo martwi mnie to wszystko.
Do lekarza będę musiał się wybrać najpewniej, ale mam duże opory bo ostatni konował zadzwołnił na psiarnie w trakcie wizyty i od tego czasu unikam jak ognia lekarzy. Więc póki co domowe sposoby pozostają.
Xenna w herbatkach, 2 naraz i wychodzi gladko.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
pelnowartosciowe = naturalne, nieprzetworzone.
kasze, ryze, makarony, warzywa na patelnie, swieze warzywa, pelnowartosciowe oleje, ryby, mięso.
unikasz: przetworzonego jedzenia - slodycze, ciasta, alkohol, chipsy, papierosy, opiaty i kryształy itd. :D
powodzenia, musialbys wytrzymac do Wielkanocy, wykorzystac Wielki Post do Wielkiego Oczyszczenia się na Wiosnę Drogi Kolego.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.