Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 31 / 3 / 0
Witam,

Zanim przejdę do sedna problemu może najpierw opiszę moją historię z używkami. Otóż kilka lat temu na przestrzeni może 5 lat bardzo ostro piłem, poziom uzależnienia umiejscowiłbym mniej więcej na etapie wzrostu tolerancji i pojawienia się fizycznych objawów abstynencyjnych, ale jeszcze nie było to całkowite stoczenie się. Od kilku lat jestem już trzeźwy no może poza jednorazowymi epizodami, ale bez ciągów, ogólnie nic destruktywnego.

W ciągu ostatnich kilku miesięcy postanowiłem kilka razy spróbować kodeiny. Wybór padł na Thiocodin (nie chciało mi się bawić w ekstrakcję Antka) Pierwszy raz jakieś 3 miesiące temu wziąłem 150mg (10 tabletek x15), nie spodziewałem się wielkich efektów i rzeczywiście nic. Minęło trochę czasu i tydzień temu postanowiłem spróbować ponownie tym razem 300mg. Kolejny zawód, jedyne efekty jakie wystąpiły to te uboczne: świąd, senność no i zaparcia. Na drugi dzień spróbowałem z 400mg, nadal nic.

I teraz pytanie do ekspertów gdyż mocno się zawiodłem. Czy to normalne, że kodeina na mnie nie działa? Nigdy nie brałem żadnych dragów więc nie miałem nawet kiedy zbudować tolerki na opiaty. Ja wiem, że niektórzy ludzie różnie metabolizują kode, czytałem też o wyrabianiu receptorów no ale bez przesady, jakiś efekt (nawet jeśli tylko minimalny) powinien być. Czy może być tak, że to przez lata ostrego picia mam rozregulowaną chemię w mózgu?

I najważniejsze pytanie : czy jest dla mnie nadzieja że kiedyś koda "zaskoczy"?
  • 159 / 12 / 0
Spróbuj tak: Na początek (25 mg - 25 mg - 75 mg) - pierwszy dzień.(50 mg- 75 mg - 100 mg ) - Drugi dzień.
Na trzeci załaduj 300 mg + hydroksyzyne.Jak nie zadziała to znaczy, że masz zjebany metabolizm.
Uwaga! Użytkownik Luzing jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...