Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9298 / 1806 / 2
alfa difenylo-pv

1,2-difenylo-2- (pirolidyn-1-ylo) etan-1-on
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 28 marca 2023 przez deadmau5, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: aktualizacja struktury - 909
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 389 / 28 / 0
To w ogóle wykazuje jakieś działanie psychoaktywne?
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Nie wiem do czego to porównać, ale nie jest szczególnie silną substancją jeśli chodzi o dawkowanie. 50mg spowodowało rush, szczekodcisk i ogółem jazda tak na dwie trzy godziny. Zjazd do przeżycia. Nie wbija kardiofazy.
  • 594 / 35 / 0
Ja zastanawiam się nad zamówieniem tego
@Ksenon dobrze się to vape?
  • 691 / 155 / 0
pirolidyny z reguły się dobrze wapują. Więc mam przekonanie graniczące z pewnością iż nadaje. Ale lepiej wydaj swoje pieniądze na coś pewniejszego. A-pihp jest w jednym miejscu genialne (chcesz to mogę Ci na priv podrzucić sklep). Aż za mocne i nie wiem czy to nie a-php.
  • 3247 / 354 / 2
Podobne do difenidyny...
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.