Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 64 / 5 / 0
W życiu brałam zdecydowanie więcej kodeiny niż tramadolu, i mam wrażenie że koda bardziej mnie kopie. kodeiny biorę między 150 a 300. Różnica w dawce zazwyczaj wynika z tego który akurat lek zażywam. Jak mniej więcej dawki kodeiny przeliczyć na tramadol? Wiem że tramadol jest mocniejszy, a chciałabym nim uzyskać podobny efekt. Mam nadzieję że zrozumiale przekazałam swoją myśl.
  • 119 / 46 / 0
150 mg kodeiny to około 100 mg tramadolu, więc analogicznie 300 mg kodeiny to około 200mg tramadolu.
Jestem życiem, które pragnie żyć, pośród życia, które pragnie żyć.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.