Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 10 / 2 / 0
Siema, generalnie to mam wieczny detoks od twardych, 4 miesiące i widzę poprawe, jest git, lecz nadal coś jest nie tak, np. Nie robię jakiejś czynności która powoduje u mnie wyrzut dopaminy, mam inne Postrzeganie na świat itd.
Lecz jak zrobię jakąś rzecz, lub cokolwiek Np. Napije się coli, powoduje to u mnie wyrzut dopaminy i nie mam złego samopoczucia ani nic z tych rzeczy, tylko robi się lepiej wraz z OUN i światem.
Jest jakiś czas określony żeby mózg zaczął funkcjonować prawidłowo bez tych zmian typu napicie się coli itd.?
Załóżmy że za kolejne 4 miesiące byłoby już git, czy nawet półtora roku?
Bo chce rzucić te papierosy zajebane, ale nie da rady bo dostaje bezsenność i popierdolone sny jakieś, nie normalne i fajne, a dosłownie, brutalne jakieś, z nożami itd.
Dodam że niedługo planuje zacząć brać suplementy, Omega 3 itd. Wszystko co daje doping dla mózgu.
  • 911 / 206 / 1
Wlewy BDNF dordzeniowo. Jedyna szansa...
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 217 / 115 / 0
i feel your pain bro, trzezwy 3 miesiace
rzucenie fajek pomoże, ale może być najcięższą próbą
no a potem bieganie, zakochiwanie się, ziołowe herbatki itd mózg się dostroi z czasem, spokojnie, ale na pewno teraz nikotyna rozpierdala ci cały ten proces
Notoryczny offtop - delicsajko
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."