Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1941 / 194 / 0
Ile trwa leczenie psychozy ponarkotykowej? Rozmawiałem z lekarzem i przyznał mi się, że diagnoza schizofrenii jest mocno na wyrost. Że problemem jest najprawdopodobniej zażywanie przeze mnie substancji psychoaktywnych. LPP biorę od listopada, kiedy to trafiłem do psychiatryka. Obecnie nie mam żadnych objawów psychozy. Żadnych urojeń, omamów, zmienionego myślenia. Nawet jak palę mj, to żadne schizy się nie pojawiają. Ile jeszcze czasu będę musiał przyjmować leki? Obecnie biorę Abilify w formie domięśniowej.
Take DXM and Be Happy
  • 2 / / 0
Mogą leczyć cię kilka miesięcy albo i kilka lat, pewnie staierdzili ci schizofrenie w początkowej fazie, to dobrze napewno leczenie bedzie szybsze i skuteczniejsze
  • 1290 / 367 / 0
musisz rzucic leki i cpanie jednoczesnie, jesli tego nie zrobisz to tak czy nijak zostanie z ciebie warzywo
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.