W połowie kwietniu zasadziłem 2 roślinki ak20 feminized, fem. Robie to po raz pierwszy roślinki maja juz z 2 m A kwiatów i ponki lub topy jeszcze się nie pojawiły. A na opakowaniu pisze ze 9 -10tygodni
Robiłem to w naswietlonym pokóju w oknie później jak już były duze dalem je na podłogę, używam zwykłej odżywki do roślin dymowych.
Dodam że mieszkam w Holandii i moge hodować legalnie ale nie pod lapa i w box wiec chciał bym wiedzieć co źle zrobiłem czy moge jeszcze coś zrobić żeby było z nich palenie bądź rady na później. Dzięki jestem nowy czytalem trochę forum ale dalej nie jestem pewny co źle zrobiłem
06 września 2020Krfaryna pisze: czytalem trochę forum ale dalej nie jestem pewny co źle zrobiłem
Słyszałem wcześniej żeby im ściąć góry ale te kwiaty zobaczylem 2 dni temu i teraz to chyba nie mogę. ?
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.