Działy bezpośrednio dotyczące uprawy konopi
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
potrzebuje pomocy
W połowie kwietniu zasadziłem 2 roślinki ak20 feminized, fem. Robie to po raz pierwszy roślinki maja juz z 2 m A kwiatów i ponki lub topy jeszcze się nie pojawiły. A na opakowaniu pisze ze 9 -10tygodni
Robiłem to w naswietlonym pokóju w oknie później jak już były duze dalem je na podłogę, używam zwykłej odżywki do roślin dymowych.
Dodam że mieszkam w Holandii i moge hodować legalnie ale nie pod lapa i w box wiec chciał bym wiedzieć co źle zrobiłem czy moge jeszcze coś zrobić żeby było z nich palenie bądź rady na później. Dzięki jestem nowy czytalem trochę forum ale dalej nie jestem pewny co źle zrobiłem
  • 12563 / 2435 / 0
Z czasem nie wygrasz - dojdzie, kiedy będzie jej się chciało dojść. W ocenie przydałaby się fotka.
  • 8 / / 0
Albo nie wiem jak albo jako nowy nie moge do dawać zdjęć
  • 512 / 102 / 0
06 września 2020Krfaryna pisze:
czytalem trochę forum ale dalej nie jestem pewny co źle zrobiłem
Źle zrobiłeś tylko jedno: źle wybrałeś odmianę %-D Na przyszłość kup sobie coś co dochodzi na oucie w Holandii, nie wiem... jakiś Passion czy inny Maroc.
  • 8 / / 0
Screenshot_20200907-200114_Gallery.jpg
moje roślinki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 8 / / 0
Screenshot_20200907-200235_Gallery.jpg
góra z bliska
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 987 / 98 / 0
Zaczynają kwitnąć, teraz tylko daj im czas, odpowiednie nawozy, dużo słońca i będzie dobrze :)
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 12563 / 2435 / 0
Z tego co widać, słońca mają niezbyt wiele.
  • 8 / / 0
Zdjęcie pozno robione około 19 . Światło naturalne chce wyhodować legalnie. Pohmurno trochę jest to racja , może też trochę za późno im zmieniłem doniczki bo zmieniłem 2 lub3 tygodnie temu z 30 cm chyba z 10 l miały
Słyszałem wcześniej żeby im ściąć góry ale te kwiaty zobaczylem 2 dni temu i teraz to chyba nie mogę. ?
  • 987 / 98 / 0
Teraz to już zostaw, żaden topping nie wchodzi w grę. Niech kwitną
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
ODPOWIEDZ
Newsy
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.