Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 115 / 15 / 0
Pytam z ciekawości, czy podczas odstawiania antydepresantów, gdy mogą sie pojawiać ich efekty odstawienne np.brain zappsy , jest możliwe korzystanie z substancji psychaktywnych? Te leki utrzymują sie 2tygodnie w organiźmie, w mózgu też pewnie zachodzą jakieś zmiany. Więc czy ćpanie podczas tego okresu jest niebezpieczne, lub czy zajdą wtedy jakieś szkodliwe zmiany w mózgu? Jeśli ktoś chce to może opisać tutaj swoje doświadczenia z tym związane
  • 18 / 3 / 0
Pytanie za sto punktów. Jakie dragi? która grupa? Po co ćpieć w tym czasie? Organizm i tak przechodzi stres związany odstawieniem.

Polecam wygoglować sobie Tripsit drug combination chart o ile mnie pamięć nie myli jest v3. Wszystko jest ładnie pokazane.
  • 4894 / 853 / 0
Cpanie w tym okresie to totalna głupota,chyba jedynie benzo zeby złagodzić cierpienie. Ja sobie nie wyobrażam,tydzień po odstawieniu ktory mial miejsce nie dawno w moim życiu to był najgorszy horror jaki przeżyłem w ciągu ostatnich lat z tych mniej hardcorowych akcji w ostatnich 2 latach. Gdybym nie mial benzo to bym musiał się chyba z roboty zwolnić,ja bym tam nawet nie poszedł tak byłem rozwalony na łopatki i nigdy takich lęków nie miałem.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".

Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie

Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.

Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii

Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.