ODPOWIEDZ
  • 510 / 53 / 1
1-[1-[1-(4-bromophenyl)ethyl]-4-piperidinyl]-1,3-dihydro-2H-benzimidazol-2-one, monohydrochloride
Kupiłem gram tego od mojego sprzedawcy RC i wczoraj go przetestowałem. Mam sporą tolerancję na opioidy, ale 10-15mg sprawiło, że noddowalem super mocno, a depresja oddechowa była przerażająco silna. Kiedy kładłem się i noddowalem, mój oddech w zasadzie spadał tak bardzo, że po noddowaniu bardzo ciezko mi sie oddychalo. Ogólnie oddychanie było znacznie trudniejsze. Wydaje mi się, że cały czas byłem na skraju utraty przytomności.
Jedynym sensownym ROA jest oral. Uderza bardzo gwałtownie po około 25-30 minutach.
Tl;dr Bardzo silny RC, malo euforii i bardzo silnie usypia, szczególnie po zasnieciu. Wedlug raportow po zasnieciu jest bardzo duze ryzyko wystąpienia depresji oddychowej i pobudce w cpunskiej Valhalli.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 911 / 0
Trzeba uważać na ten RCek.
Jak pisał kolega, że po noddingu ciężko złapać oddech to i podczas noddingu można go w ogóle nie złapać.Testować, ale w mikro dawkach. :uwaga:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 120 / 6 / 0
pamietac ze 15mg to dla ludzi z ogromną tolerką; zaczynać od 500ug-700ug
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.