Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 19 / 1 / 0
Jeśli powielam temat to wywalić
Pytanie - jak radzić sobie z olbrzymią nadpotliwością przy SSRI. Obecnie biorę paroksetynę i do szału doprowadza mnie temperatura powyżej 20 stopni. Zwykle założenie butów sprawia że pot napływa mi strumieniem do oczu. Dodam że szałwia i perspiblock nic nie dają. Ja nie mogę normalnie funkcjonować, bo wstyd się pokazać z takim mokrym od potu czerwonym ryjem. Da się temu jakoś zaradzić?
  • 911 / 206 / 1
Który to tydzień przyjmowania? Jeśli początek, nie przejmuj się, w jakimś stopniu przejdzie.
Chyba złą ścieżkę na temat wybrałeś.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.