Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 211 / 4 / 0
kodeina zawsze brana w tabsach. Teraz już bardzo bardzo rzadko. Dostałem kilka butli czystej kody. Pytanie. Jak tondawkowac doustnie? Czy w kable lepiej? I tez jakie dawkowanie. Aktualnie 3 miesiące temu zrobiło mnie 480mg
Uwaga! Użytkownik 7cGUx7b6R8dn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1290 / 364 / 0
dozylnie kody sie nie bierze bo costam. Z dawkowaniem trudno powiedziec, musisz od malych ilosci probowac i dobrze odczekac zanim wejdzie. Serio od malych ilosci.
  • 2572 / 533 / 0
kody się nie bierze dożylnie przez pojebany wyrzut histaminy.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 2198 / 715 / 0
To ja powtórzę i dodam mały szczegół - to nie jest tak że wyrzut tej histaminy jest po prostu nieprzyjemny - raczej ma ogromne szanse cię zabić nawet jeżeli lykniesz sporo antyhistamin. W inne sposoby podania z igłami też się nie baw. Kilka raportów czytałem gdzie ktoś podawał bardzo małe dawki i przeżył (ale było i tak chujowo od histy), ale efekt rozczarowujący i na pewno nie jest wart tego ryzyka.

Wypij sobie normalnie, dorzuć może antyhistaminę czy piwko wypij, ewentualnie dopal trawy jak lubisz. Dawki będą trochę niższe niż odpowiednik w thio czy antku, bo nie tracisz na ekstrakcji i pewnie szybciej i subiektywnie mocniej wejdzie niż tabsy z jakimiś dodatkami nawet pokruszone i rozpuszczone. Poza tym to nadal fosforan kodeiny? Nie wiem czy w innej formie jest dostępna, nie pamiętam - ale chyba chlorowodorek jest trochę wydajniejszy z tego co kiedyś czytałem, fosforan ma 3/4 mocy przy takiej samej dawce.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 2572 / 533 / 0
Może rzeczywiście powinienem wyjaśnić, że chodzi o śmiertelność a nie o nieprzyjemne doznania, które wielu z forum mogłyby w ogóle nie zniechęcić.
W USA dostępna jest kodeina (fosforan) do podania podskórnego lub I.m., jednak tego też bym nie próbował, a co dopiero I.V.
Tak jak napisał @WrakCzlowieka lepiej już przyjmować to P.O. aby zredukować ryzyko.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 1223 / 484 / 0
06 czerwca 2020Jerzus Chytrus pisze:
kodeina zawsze brana w tabsach. Teraz już bardzo bardzo rzadko. Dostałem kilka butli czystej kody. Pytanie. Jak tondawkowac doustnie? Czy w kable lepiej? I tez jakie dawkowanie. Aktualnie 3 miesiące temu zrobiło mnie 480mg
Szczęściarz,jak by mi takie coś wpadło w łapki to byłbym w 7 niebie
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".