Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Siema, mam w planach spróbować kwasa lecz na przeszkodzie stoi jedno. Z tego co czytałem to działa on na serotoninie, a mój problem jest taki, że od 3 miesięcy piguły prawie, można powiedzieć że wogóle mnie nie klepią. W tym czasie zdążyłem zauważyć, że z fetą i kodeiną mam to samo. No i głównie jestem tu po to żeby spytać czy ktoś może ma taki sam problem jak ja i czy jest szansa ze kwas na mnie nie zadziała?
  • 1290 / 367 / 0
jest szansa, ze zadziala zupelnie normalnie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.