Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
Zablokowany
  • 113 / 2 / 0
Siema.
Nie wiem czy dobry dzial, ale wale tutaj posta!

Naszla mnie wczoraj na zejsciu a raczej umieraniu refleksja.
Chcialem zapytac scisle umysly tego forum mianowicie o:

Wiadomo daje Sobie teraz mysle tydzien na przewietrzenie glowy i zrobienie detoxu domowego

Co jest potrzebne i czym sie kierowac zeby odbudowac psychike i cala rozjebana chemie w niej i ogarnac ten burdel.

Na co zwrocic uwage, czemu sie przyjrzec, jakie czynniki wyzwolic - mam taki mini cel mianowicie dziewczyne z ktora mam kontakt messengerwy 5miesiecy, gorzejj jak perfidnego kosza dostane i sie powiesze :d

Nie wiem od czego zaczac, mam 23lata ogolnie cpalem po wczorajszy dzien od 10lat chyba wszystko, nawet leki z apteki no i mnustwo alkoholu.

Mam wrazenie, a nawet jestem przekonany ze moj mozg, psychika dziala wedlug siebie, wszystko rozchwiane a gorszy problem ze wszystko dziala jakby pojedynczo, zamiast wydajnosci Swiadomosci i Logicznego myslenia (skupione).

Na pewno cos jest zaburzone typu (Swiadomosc - teraz zaczynam powoli miec przeblyski co sie dzieje w mojej glowie, Pamiec chyba kazda, nawet wzrokowa i sluchowa, Koncentracja, Emocje i Mysli ktore rozsadzaja mi glowe, Uczenie sie, Lęki, Depresja, Anhedonia). OGOLNE PORYCIE

Mam tez chyba najwiekszy problem z czynnikami zewnetrznymi (ludzmi i emocjami od nich) - przez to tez mam problem ze znalezieniem pracy, kontaktami z nimi i ruszeniem do przodu.

Mysle zeby popracowac jeszcze nad wadami: Emocjami, myslami, niesmialoscia, mala pewnoscia sie i poczuciem wlasnej wartosci, wiara w siebie, i braniem wszystkiego do Siebie ( przez co ludze lubia mi mieszac wnie glowe, toxic)

Z pozytywnych aspekow to musze je odnalezc xdd bo moj umysl sie tylko na NEGATYWNYCH rzeczach skupia i nad tym nie panuje.
Pisze to teraz tez tak w pol przytomnie( swiadomie/podswiadomie)

Bralem Esci, Wena, Kwetiapine i Mirte.
Ale czy ja wiem czy byl efekkt terapeuutyczny? Tez sajgon robily te leki ( moze przez too ze je tak podswiadomie uzywalem)

Myslicie ze Farmakologia jest tutaj bardzo potrzebna?
Trzymajcie kciuki, plan jest dobry👍
Pozdro :ręka:
Uwaga! Użytkownik czekam na nick nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9484 / 1865 / 2
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 113 / 2 / 0
@Stteetart
Nie mozna tamtego usunac a ten zostawic? Na Prozdrowotnym?
Uwaga! Użytkownik czekam na nick nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.