...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 7 / 2 / 0
Witam, jako aktywny użytkownik symulantów od co najmniej 13 lat, pierwszy raz idę na terapie.
Dostałem się do ośrodka Radzimowice, póki co ograniczylem sie do amf, do krótkich ciągów.
Dzisiaj dzwonili do mnie z ośrodka, mam iść 11 maja.
Mam pytanie o testy. Czy jeszcze na majówkę moge zarzucić jakąś kreskę, żeby 11 być czystym? Nie wiem jakie testy tam robią, prosze o odpowiedzi od zorientowanych osób.
  • 608 / 59 / 0
Idziesz się leczyć, także możesz jak najbardziej. Ale nie jest to najlepszy pomysł.Lepiej będzie jak sobie odpuścisz, pierwsze dni w ośrodku na pewno nie będą takie cieżkie jak po tym jak polecisz. Druga sprawa, że możesz się tam po prostu nie pokazać. pod wpłwem futru uznasz, że chuj z tą terapia. Na testach amfa wychodzi 2-3 dni
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 7 / 2 / 0
28 kwietnia 2020mrfuter pisze:
Dzięki za odpowiedź. Na terapii bede, bardziej chodzi mi o to żeby testy nic nie wykryly. Nie podejrzewasz kolego jakie to mogą być testy? Slina, mocz, krew?
Mam ochote jechać do dila, jednak wolę się upewnić żeby nie zmoczyc dupy na wejściu.
  • 50 / 8 / 0
Jakikolwiek test by to nie był, jak ostatni raz planujesz walić w majówkę to nic Ci nie wykryją 11. Ścierwo na bank nie utrzymuje się w krwi ani moczu tydzień.
smile junkie
  • 72 / 29 / 0
Akurat byłam w tym ośrodku dwa lata temu w wakacje i na wejściu robili testy paskowe z moczu, w zależności od tego, co tam masz benzo + THC (tego akurat nie używam, ale mam wrażenie, że młodzieży robią standardowo;) no i teoretycznie wszystkim robią też badanie alkomatem, ale z jakiegoś powodu mnie ominęło ;) Nie wymagają natomiast detoksu szpitalnego - po prostu testy mają wyjść czyste. Jeżeli cokolwiek wyjdzie, to nie przyjmują i odsyłają na następny termin.

Swoją drogą, trochę zazdroszczę - to fajny ośrodek, wspominam ten czas jako jedne z sensowniej (i przyjemniej!) spędzonych sześciu tygodni w życiu. Chętnie bym tam wróciła, gdybym mogła.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.