Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mam trochę lat ale nie ja zaczęłam więc zacznę od tego że bardzo bardzo lubię marihuanę.. więc tak... Zaczęłam intensywnie palić w tamtym roku dokładnie w sierpniu.. i już we wrześniu miałam jazdy typu utrata świadomości i takie tam.. wyjechałam w styczniu tego roku do Holandii.. i jakiś czas palę palę naturę.. i znowu to samo.. funkcjonuje ale coś jest że mną nie tak.. nie wiem co i jak jest że mną.. śpię za zwyczaj po 3 dni i to trwa do 5 dni.. wiele rzeczy przez to złych zrobiłam ale nie wiem co to jest.. proszę o radę dziękuje.. Ania..
  • 1290 / 366 / 0
Nie no musisz dokladniej opisac objawy. Co innego przyjmujesz i jakie masz diagnozy tez.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.