Nigdy wcześniej nie miałam okazji się tym z nikim podzielić. Byłam przez parę lat uzależniona od stymulantów, ale po tym jak koniec końców trafiłam na oddział zamknięty w szpitalu psychiatrycznym to wszystko minęło - cała ochota na dragi. Widziałam tam ludzi naprawdę skrzywdzonych braniem, mówiących do siebie o tym, masakra. I na parę lat przestałam o tym myśleć, jednak czasami ta potrzeba odżywa, czy macie jakieś tipy, jak sobie z tym radzić? Żeby nie dać się znów pokonać?
xx
Powodzenia :)
Ile razy już zapominałeś? :D
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.