Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 1693 / 564 / 0
Próbował ktoś?

Ostatnio miałem mega chamską indicę której nie znoszę, łeb mnie w dodatku rozbolał, pewnie z wypełniaczami, spaliłem szkło i miałem dość.

Wpadłem na pomysł, przypomniało mi się, że mam methipe czekającą od dawna na to, aż kiedyś zdobędę DMT. Skruszyłem mocno temat i podgrzewałem zapalniczką, dymu nie było za to była lekka, prawie niewidoczna para, a temat lekko zbrązowiał. Momentalnie po 0,2g w ten sposób spożyte przeszedł ból głowy i zjebanie umysłowe, wkręciła się fajna psychodela z konkretnymi CEVami, a ja z radością wystrzelony jak po koksie łaziłem 2h po mieście w środku nocy.

Jak ktoś nie lubi indici to polecam z całego serca. Chciałbym również poznać Wasze sposoby na imitację waporyzatora, żeby tego nie jarać i mieć pozytywne, stymulacyjne, psychodeliczne jazdy.
  • 84 / 35 / 0
Robiłem tak ale z żarówki i faktycznie coś w tym jest. Faza jakby inna trochę i mocnej.
Ale warunkiem jest umiejętne podgrzanie tak aby kwiaty się nie podpaliły ( przynajmniej na początku).
Jeżeli by to była indica z prawdziwego zdarzenia to myślę że i tak bym się zwyczajnie uwalił jak świnia.
https://tpb.party/torrent/8427705/Painkiller_Black_Edition_
  • 146 / 17 / 0
Methpipe ok, ale teoretycznie to samo można osiągnąć grzejąc klosz zwykłej kioskuwy, a nie podpalając susz w nią nabity.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.