Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
Ostatnio byłem z kumplem w ogródku i opowiedział mi że znajomy sprezentował mu na urodziny taki zestawik, coś jak malutki portfelom w którym było lusterko, nożyk i rurka. Szukam tego w internecie i w ogóle nie mogę tego znaleźć, no wiem nawet jak to nazwać. Spotkał się kiedyś ktoś z was z czymś takim lub wie gdzie można coś takiego nabyć?
Kolega dostał to na urodziny ale nie przyjął i niestety nie zapytał skąd to wzięli.
- @stanypsychotyczne
Nie ma za co
"Sztuka To Ludzkość"
Dziękuję wszystkim za pomoc.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.
USA: Popularność zioła rośnie. Czy branża alkoholowa jest zagrożona?
Amerykanie coraz intensywniej używają marihuany jako substytutu innych używek. Analitycy donoszą o nagłym wzroście konsumpcji konopi indyjskich jako alternatywy dla alkoholu w 2024 roku.