Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 407 / 41 / 0
Wie ktos czy przejda jeszcze normalne recepty w aptece?
  • 23 / 3 / 0
Nie ma założonej kary za wydawanie zwykłych recept na doktorków. Więc może prejść.Ale jak Tw oj lekarz wydaje e-recepty, to chyba dziwne będzie dla wszystkich, że wydaje pisemne.....
  • 641 / 98 / 0
Tak
  • 2814 / 368 / 0
Od 8-go weszly e-recki oficjalnie ale papierkowe mozna realizowac bez problemu
  • 710 / 139 / 0
Ja 4 dni temu dostałem papierową receptę i bez problemu ją zrealizowałem.
I thought I was God's own drug addict
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect

:tabletki:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.