Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Witam ,

Od jakiegoś czasu mam taki dziwny objaw,oprócz chujowego samopoczucia,np. wiem,że chce wziąć widelec,więc idę po widelec do kuchni,a otwieram lodówkę i za chwilę konsternacja po co ja tą lodówkę otworzyłem. Zdarza się to dość często.Co to może być za objaw??jakaś gonitwa myśli czy co??
  • 384 / 39 / 0
To normalne mnie rowniez zdaza sie czasami np wejsc do pomieszczenia i zapomniec zamknac drzwi itp itd. Wazne aby prowadzac samochod czy tam rower wspomoc sie orbitka na koncentracje reszte sie wyklepie nie ma czym sie przejmowac
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1545 / 1586 / 0
do kuchni po widelec :D to ja mam gorzej :D
np. czasami jestem na miescie i przez chwile nie wiem gdzie ide i po co. stoje chwile i mysle. ale mi to jakos zycia nie utrudnia, ludzki mozg nie jest doskonaly i dopoki czlowiek wie jak sie nazywa to chyba nie ma co tego rozkminiac :)
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
No właśnie wkurwia mnie ten objaw:)występuje codziennie.Do tego brain fog.Może macie jakies opracowane combo na brain foga?
  • 641 / 98 / 0
Tak miała moja babcia na starość... zapominała coraz więcej
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.