Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam, mianowicie niebiescy weszli mi na chatę z nakazem 23 grudnia. Znaleźli u mnie 0.4g suszu konopii i oddałem im to dobrowolnie.
Po przeszukaniu zabrali mnie na komendę, gdzie na moim telefonie znaleźli zdjęcia z mojej dawnej hodowli (outdoor) i sie do tego przyznałem (wiem głupio). Dowiedziałem się że mają dowody na mnie za handel z nieletnimi (nie wiedziałem ze są - 18).
Możliwy jest wyrok w zawieszeniu? Dodam że miałem 3 lata temu kuratora jako nieletni.
Co mogę zrobić by dostać jak najmniejsze konsekwencje albo uniknąć więzienia? Proszę o pomoc.
  • 328 / 24 / 0
jakie maja dowody na handel?
i przy okazji dowiedz się kto sypnął
  • 2 / / 0
@up Dowody mają bo sypnęła nieletnia znajoma na mnie w ramach zmiejszenia wyroku

Nie cytujemy posta nad swoim. taurinnn
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.