@Buuszek, przeniesiono do działu 2C-B. taurinnn
Mój wniosek, po prostu nie jestem neurotypowy. Mogę z tym żyć, wobraźnię obrazową można ćwiczyć i rozwijać; niedopasowanie do społeczeństwa można nadrobić odpowiednio skonstruowanym stylem życia. Natomiast zrozumienie swojego umysłu może ci pomóc zrozumieć czemu twoje życie potoczyło się tak, a nie inaczej, czemu ćpiesz i jak to naprawić. :) Bardzo dobra droga, polecam. :)
x = x
18 listopada 2019Buuszek pisze: moje pytanie brzmi - brak wizuali leży po mojej stronie czy po stronie pixy? Były to żółte myszki...
26 listopada 2019Elwis pisze: A jak z innymi substancjami, LSD? DMT? Może poprostu tak masz? Nie wiem z czego to wynika (genetyka? uszkodzenie? czynnik psychologiczny?), ale ja na przykład mam bardzo ciężko z obrazami, bardzo ciężko mi sobie stworzyć obraz przed zamkniętymi oczami, sny, które pamiętam też nie są zbyt bujne (nie licząc pojedyńczych wypadków). Po ketaminie pogrążam się w myślach, żadnych obrazów, po psychodelikach bardzo rzadko widzę fraktale, jeśli już wszystko się wykrzywia i morfuje. Chyba tylko DMT praktycznie zawsze wszystko pokrywało się fraktalami. No i kiedyś po trawce było bardzo kolorowo za zamkniętymi oczami (10 lat temu? ).
Mój wniosek, po prostu nie jestem neurotypowy. Mogę z tym żyć, wobraźnię obrazową można ćwiczyć i rozwijać; niedopasowanie do społeczeństwa można nadrobić odpowiednio skonstruowanym stylem życia. Natomiast zrozumienie swojego umysłu może ci pomóc zrozumieć czemu twoje życie potoczyło się tak, a nie inaczej, czemu ćpiesz i jak to naprawić. :) Bardzo dobra droga, polecam. :)
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Ktoś wyżej pisał że myszki maja 15mg, z tego co wiem powinny mieć 50mg, ostatnio zjadłem 1 później dorzuciłem 1,5.
Tym razem mam zamiar zjeść 2 na raz, chyba że myszek nie będzie to wezmę białe czaszki które podobna są mocniejsze
Te piguły na pewno nie miały 50 mg, tylko raczej te 15 mg. Jakbyś zjadł 125 mg 2C - B to pewnie skończyło by się przedawkowaniem, a może i szpitalem. Na NG jest trip raport osoby, która zjadła ~100 mg i tam naprawdę było już grubo. Nie spotkałem też się nigdy z tak mocnymi cukierkami na tym środku. 50 mg to też jest dosyć wysoka dawka.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
ImaneAnys pisze:Tydzień przerwy to za krótko przy fenetyloaminach, 2 to podstawa IMO. .
Następnym razem edytuj post, zamiast pisać jeden pod drugim/Imane Anys
https://psychonautwiki.org/wiki/2C-B
Dawkowanie na psychonautwiki jest dosyć dobrze podane przy 2C-B. Więcej niż 50 mg nie radziłbym jeść. Zrób porządną przerwę, to i 20 mg zapewni dobrą fazę. Pixy na 2C-B zwykle mają 15-20 mg, więc na twoim miejscu przyjąłbym MAX dwie.
wiem, że ostatni post był dwa lata temu. Żółte myszki próbowałem z ziomkami około 4 lata temu, od razu sprawdzałem na necie o co chodzi z tymi malutkimi pigułkami, które mają jeszcze podziałkę na 2 :D.
https://www.drugsdata.org/view.php?id=6010
2C-B : 8.20 mg
Caffeine : 0.90 mg
2C-H : 0.60 mg
Am-e : 0.20 mg
Moi koledzy którzy słabiej znoszą fetę też się dziwnie czuli na tych pixach, mieli o wiele bardziej czerwone twarze niż my (potwierdzone przez normalne osoby, trzeźwe). Mi tam dobrze weszły, ale polecam pixy typowo na 2C-B, dawce ok. 25mg -> w moim przyapdku były to bordowe? wilki bardzo dobrze wybite z napisem "2CB" z tyłu. Polecam zajebać z dobrą przyjaciółką, która jest obcykana w temacie. Najlepiej było gdy wziąłem tak naprawdę tylko jedną taką pigułkę. Bo cały przebieg tego "lotu" pamiętam. Mam wrażenie, że w moim przypadku wzięcie drugiej powoduje włączenie takiej bomby, że już się tylko śmieję, po czasie najlpiej bym zasnął. Przy tej jednej zachwyciła mnie niesamowita kontrola opisywanego stanu.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
"Zdała sobie sprawę", że to "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Nie żyje dziecko
Właścicielka nowojorskiego żłobka, w którym rok temu dziecko zmarło wskutek zatrucia fentanylem, przyznała się we wtorek do zarzutów posiadania i dystrybuowania narkotyków. Jak mówił prokurator, gdy Grei Mendez rozpoczęła działalność, "zdała sobie sprawę", że to był w rzeczywistości "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Wyrok w sprawie kobiety ma zostać ogłoszony 3 marca. Grozi jej dożywocie.
Narkotyki w więzieniu? To prostsze niż kiedykolwiek
Raport inspektorów z HM Inspectorate of Prisons (HMIP), rządowej organizacji zajmującej się kontrolą warunków w brytyjskich więzieniach państwowych wskazał, że dzięki dronom łatwo teraz przemycić narkotyki do więzienia.
Blisko tona narkotyków wartych 43 mln PLN zabezpieczona przez CBŚP
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji Zarządu w Lublinie, przeprowadzili realizację, w trakcie której na terenie województwa mazowieckiego dokonali likwidacji kompletnej linii produkcyjnej substancji psychotropowych w postaci 3-CMC, zabezpieczając przy tym narkotyki o łącznej wartości ok. 43 mln PLN. Śledztwo nadzorowane jest przez Lubelski Wydział Zamiejscowy Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej.