w dzień sertralina.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
scalono.lobo
14 listopada 2019cbsz pisze: trazodon, bardzo dobrze wycisza i pozwala spać, wyłącza emocje przed snem. najpiej wziąć 2h przed snem.
w dzień sertralina.
Nie cytuj posta nad swoim.lobo
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
paroksetyna + jakiś neuroleptyk, ładowali we mnie kiedyś oporowo paro + chlorprotiksen i chyba nigdy wcześniej ani nigdy później nie czułem się tak zwarzywiony. Ale nie polecam.
15 listopada 2019taurinnn pisze: @specyficznosc Zależy, co rozumieć przez wyciszenie lub wyłączenie emocji, ale u mnie podobny efekt dawała paroksetyna - lekkie zobojętnienie, osłabienie emocji (co bywało irytujące np. jak chciałam płakać, a nie potrafiłam), ale bez zamulenia.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.