Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
chcę nakręcić krótki film dokumentalny o grzybach halucynogennych - zbieraniu, suszeniu, przetwarzaniu. Jeśli to nie problem, to chcę także towarzyszyć wam z kamerą, podczas zarzucania i fazy. Jestem z Wrocławia, więc preferuję osoby z tej miejscowości lub okolic. Osoby zainteresowane proszę o kontakt telefoniczny lub mailowy. Zapewniam anonimowość.
Pozdrawiam,
Tomasz Osada
Studio Grafonika & Red Crane Videos
tel. 504 782 223
grafonika@os.pl
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.