Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Wątek powinien założyć pablo, tegoroczny inaugurator
31 sierpnia 2019mniemanolog pisze: Gdzie to? W górach?
31 sierpnia 2019STR88 pisze: Wątek powinien założyć pablo, tegoroczny inaugurator![]()
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Dodatkowo jeszcze cały wrzesień stoi pod znakiem deszczu i dość niskiej temperatury także czuje że w tym sezonie zresetuje porządnie umysł grzybkami. W końcu ile można wpierdalać te acodinki i inne chemiczne wynalazki, natura to jednak natura :)
EDIT: Dla tych ciekawych gdzie znalazłem to Śląskie :) Co samo w sobie zresztą mnie trochę dziwi bo ostatnie dni, a nawet ostatnie tygodnie to były jedne wielkie upały i co jakiś czas okresowo jakaś burza z porządnym deszczem. Fakt faktem łąka ta jest dość mocno otoczona drzewami i nie wysycha na słoncu ale jednak nie sądziłem że po takich temperaturach coś uda się wyniuchać w trawie
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Jutro cały dzień wolny więc mam spoooro czasu żeby poszperać po okolicznych łąkach tymbardziej że troche sobie popadało przez ostatnie 2 dni, jak coś będzie to dam znać
wiedza przed ćpaniem priorytetowo.
KanapkaPokoleniowa pisze:Łódzkie zgłasza się, odbior!
Jutro cały dzień wolny więc mam spoooro czasu żeby poszperać po okolicznych łąkach tymbardziej że troche sobie popadało przez ostatnie 2 dni, jak coś będzie to dam znać
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).