Chce się udać do psychologa lub psychiatry na coś,, co powstrzyma moje pękanie przy uczuciu głodu, tak w skrócie, w jakiej kolejności do kogo pójść?
Ogólnie to tak, 5 latcwiczylem, silka, pro zdrowotne żyłem itd, z zionkiem zacząłem 2 lata walić co soboty po połówkach różnych futrow, po roku przez dilow w pracy zaczęły się tygodniowe ciągi.rzucilem na 4 mięchy wszystko potem piekłem bo wypiłem jednego kielona tylko na urodzinach dziadka i zaraz tryb impreza xd
Teraz to ogólnie ćwiczę, dieta, wierzę że odstawilem futer(rzaaaadko jakieś 3/4cmc)) i przychodzi głód 5-7 dnia, totalnie zmienia się mi tok myślenia, z byle powodu oklamujac sam siebie sobie skoluje, a dojście mam dosłownie wszędzie xd
Boję się odstawić testosteronu nimz futru nie wyjdę na 100% bo po nim deprechy mogą być będąc uzależnionym tragiczne
Od jakiegoś czasu jak nieprzespie nocy, lub tak jak wczoraj, jebnal em 0,2, nawet mnie nie porobiło 7 dni byłem czysty, a po paru godzinach zjeba totalna, o 19 się położyłem i miałem już 3 raz os takiego przy próbie snu:
Meeeega nieracjonane obrazy w glowie, coś ala sny ale byłem w 100% zdolny otworzyć oczy. Próbowałem. Różnych medytacji by zasnąć, gorącego mleka czy np zioła Raz - podziękuję xd
Robiłem swojej remont to lecialem na urlopie parę dni, z rana tylko owsiane z witaminami, szejkiem, potem gainery żeby co kolwiek kalorii przełknąć i 10h po kresce schizy leki, a ja mam tendencje do tego by a noc brać ashwagande, omega 3 i lecytyne. Nie raz jak się kladlem i brałem te miksy po futrze to po parenastu minutach jakbym na nowo odzyl się czulem, co mnei przerazalo xd
Ogólnie żyje tak, że zjebe lecze 1 dzień często tyrozyna i witC jak wpadnę w ciąg, to max 3 dni i czuję się wybornie.
Macie jakieś propozycje walki z tymi coparudniowymi gloda i? Znam wszystkie za i przeciw, to jak to działa itd
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Myślałem że są jakieś dupsy zgluszajace uczucie głodu, dziękuję za obrane pomysły. Ale nie skorzystam xd
Naucz się asertywności, z ziomkiem grzecznie pogadaj, pożegnaj się, po czym idź na siłownię.
Podziel się posiłkiem, chamie
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe