...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Na samym wstępie chciałbym napisać, że piszę ten post pod impulsem chwili, pewnych przemyśleń, które mam nadzieje pozwolą mi osiągnąć wyznaczony cel - czystość.

Coś o mnie, mam 24 lata, jestem zwykłym przeciętnym chłopakiem, od około 17 roku życia palę trawkę, za młodego bardzo rzadko, od około 3 lat dość regularnie.
Z twardzieli od ostatniego czasu bardzo często pojawiają się w moim życiu piksy - w bardzo dużych ilościach, czasami kilka dni z rzędu.

Piszę ten post ponieważ chciałbym z tym po prostu skończyć, raz na jakiś czas mam tak, że jak już leżę w łóżku po grubym melanżu to słyszę głosy, widzę jakieś postacie, albo mam wrażenie, że ktoś do mnie się zbliża, po prostu jazda na grubo, haluny, które wprowadzają mnie w niesamowity strach...

Chciałbym dowiedzieć się OD WAS drodzy użytkownicy czy Ema faktycznie potrafi poryć tak głowę? Chciałbym z tym jak najszybciej skończyć, wierzę, że dam radę, bo mam bardzo silną motywację, ale przede wszystkim chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was miał takie jazdy? Obawiam się, że to mogą być początki jakieś schizofrenii czy chuj wie czego, jestem totalnie zmieszany, wręcz przerażony tym co się dzieje...

Będę bardzo wdzięczny za wasze odczucia po emie, czy też klepie wam tak głowę, oraz czy mieliście jakieś efekty po odstawieniu?
Pozdrawiam wszystkich, nie dajcie się zabić, pozdro.
  • 3455 / 1124 / 0
To są objawy psychotyczne, nasilając się mogą prowokować wybuch syndromu paranoidalnego, początków schizofrenii. Przestań brać dropsy albo skonsultuj się z psychiatrą.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1974 / 528 / 0
30 lipca 2019Velman pisze:
Chciałbym dowiedzieć się OD WAS drodzy użytkownicy czy Ema faktycznie potrafi poryć tak głowę?
Tak.

Polecam kilka miesięcy przerwy, 3 miesiące co najmniej.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.