Relacje z uprawy proszę zamieszczać tylko w tym dziale
ODPOWIEDZ
  • 144 / 8 / 0
Witam. Po nieudanym pierwszym outdoorze (roślinka została ukradziona) wkraczam w indoor. Brakuje mi odbłyśnika, kawałka łańcucha i kilku wentylatorów. Nasionka to: 2x LSD Barney's Farm, 3x Money Maker Barney's Farm i 1x Critical 2.0 od Dinafem. Lampa to 250W Philips Xtra Plus, grow będzie miał około 0.7m2, żarówka daje 32k lm. Planuję zacząć na początku sierpnia. Niżej macie kilka fotek.
DSC_0188.jpeg
DSC_0189.jpeg
DSC_0190.jpeg
DSC_0191.jpeg
DSC_0192.jpeg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 144 / 8 / 0
Zdj
DSC_0185.jpeg
  • 12452 / 2421 / 0
Powodzenia!
Widzę, że też budżetowe podejście - Biohumus i Florovit : D
  • 144 / 8 / 0
Ja wiem czy to budżetowo wydawać kilka stówek na sprzęt? Oczywiście że tak, będzie tego tyle że ja jebie! :D
jezus_chytrus pisze:
Powodzenia!
Widzę, że też budżetowe podejście - Biohumus i Florovit : D
  • 12452 / 2421 / 0
Wiadomo, że w pewnych wydatkach indoor'owych nie można iść na kompromis i uprawiać pod lampką nocną : )
Rozbawiły (w sensie uśmiech pojawił się na twarzy - bynajmniej nie szydzę) mnie te nawozy, bo sam używałem takich podczas pierwszej uprawy (w kolejnych nadal były najtańsze - tylko inne).
Uprzedzam odpowiedź - tak wiem, że nawozy to sprawa drugorzędna i spokojnie można na tym wycisnąć dobry plon.
  • 144 / 8 / 0
Robota idzie!
DSC_0214.jpeg
DSC_0213.jpeg
  • 509 / 25 / 0
Jedziesz!!! :D
Jakieś treninigi w planie?
  • 144 / 8 / 0
Wszystko w swoim czasie
Onopollo pisze:
Jedziesz!!! :D
Jakieś treninigi w planie?
DSC_0229.jpeg
DSC_0227.jpeg
  • 12452 / 2421 / 0
Minął już prawie miesiąc... wykiełkuj coś w końcu : )
  • 75 / 22 / 0
Dokładnie haha ja też wyczekuje
Uwaga! Użytkownik koneserdzemu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.