głowie tak jak wtedy gdy byłem zajebany, ale to było dawno wiec myślałem, ze to nie są
skutki tego co paliłem. Chciałbym jeszcze zajarac ale boje się, ze będzie znowu dziwne
spostrzeganie rzeczywistości lub uczcie jak by mnie nie było na świecie ehh dziwne , co mogło mi wtedy być ?. Zwykły bad trip ??
Poza tym była już niejednokrotnie udzielana odpowiedź na ten temat na forum. Dodam jeszcze, że forum jest od 18 roku życia.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
BTW.Jak nie masz 18 lat, to ucz się, graj w piłkę, wyrywaj laski, czasem napij się piwka czy wódki a nie zaczynasz z psychodelikami w takim wieku.Wiesz czym to może skutkować ? Poryciem bani, późniejszymi problemami z psychika a w rzadkich przypadkach schizofrenia lub innymi chorobami psychicznymi.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.