Czy topy są dziwnie białe?
Czy są dziwnie ciężkie? (w sensie dostałeś jakby na oko mniej?)
Jak wygląda popiół po spaleniu? Nie jest czarny i gęsty?
Z tego co czytałem, topy są też podlewane Colą... może trafiło się akurat Tobie : )
16 czerwca 2019jezus_chytrus pisze: Nasączanie topów roztworem z cukru to stary trick podbijania wagi. Nigdy nie widziałem, jak to wygląda, ale nie przychodzi mi do glowy żadne inne racjonalne wyjaśnienie. Nawozy, czy odżywki raczej nie wpływają na to, że topy wychodzą słodkie.
Z 2 postami nie masz jeszcze uprawnień, żeby wstawiać tutaj.
Niestety nie potrafię przytoczyć żadnych badań ( o ile istnieją?), na ile roślina absorbuje cukry zawarte z roztworu, i na ile potrafi je oddać wraz z żywicą.
Trop jest, choć bardziej prawdopodobne wydają się poprzednie hipotezy.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Potem jednak rozkmina, że może jednak taka odmiana / kwestia aparatu i światła.. ciężko powiedzieć : )
Nie słyszałem jednak nigdy, by kwiatki miały słodki smak (w sensie susz, nie dym).
Tak po za tym po co lizałeś topy?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.