Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witam. Czy marihuana ma jakiś wpływ na węzły chłonne ? Zapaliłem ostatnio z bratem blanta na pół i dwa dni później moje węzły chłonne były opuchnięte i obolałe
  • 995 / 104 / 0
Nie powinno sie pojawic nic takiego. Moze jakies dopy w tym byly.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1290 / 367 / 0
Pierwsze co słysze, u mnie nigcy nic takiego nie wystąpiło.
Może to dlatego, że masz infekcję dróg oddechowych i palenie ci dodatkowo zaszkodziło.
  • 948 / 279 / 2
Może w temacie było coś co cię uczula i zalergizowało, albo po prostu masz jakieś zapalenie i organizm z nim walczy.
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 911 / 207 / 1
To prawdopodobnie przypadek. Nie znalazłem żadnych doniesień na temat wystąpienia limfadenopatii po użyciu kannabinoidów. Szkoda, że nie napisałeś których węzłów chłonnych dotyczy powiększenie. Powinieneś udać się do lekarza rodzinnego, żeby zbadał te węzły i poszukał innych oznak infekcji czy innych chorób.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 3 / / 0
Właśnie o to chodzi, że mam infekcje górnych dróg oddechowych i biore na to swoistą szczepionke Luivac. Chodzi o węzły na szyi
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.