Jesli znacie takie leki ktore obniza potencje do zera lub prawie to piszcie, poniewaz choruje na rzadki zespol choroby poorgazmicznej ktorej skrot to (POIS) Post Orgasmic Illness Syndrome
Mam okolo 27 lat (bez znaczenia) i wszystko sie zaczelo jakos tak w wieku 13-15 roku, na poczatku nie wiedzialem o co chodzi i co sie ze mna dzieje dopoki nie zaczalem zglebiac tematu z "wujkiem g oogle"
https://en.wikipedia.org/wiki/Postorgas ... s_syndrome
(no niestety po angielsku, ale macie tlumacza g oogle)
(Nie bede pisal jakie mam objawy szczegoly znajdziecie nawet na polskich stronach piszac w g oogle "alergia na wlasne nasienie" ---- przykladowe linki:
A moze seksuolog? nie slyszal nigdy o czyms takim...
instytut chorob rzadkich? Sprobuje kiedys
Moze znajda tu sie nawet tacy co maja podobny zespol chorobowy
I tu nie wazne czy masturbacja czy seks... zawsze to mnie lapie a mija po jakims tygodniu gora dwoch w zaleznosci od czestotliwosci tejze czynnosci
moze i dla niektorych moze to wydac sie smieszne, wiec odrazu mowie: mam to totalnie w dupie
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Leczę się niską dawką naltreksonu. Obecnie testuję też dietę ketogeniczną.
I am the pit without sun, where blind beasts dwell.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.